Frukost I Det Lilla Sagoslottet

Inte ofta man får alla tre samlade på samma kort =)



Mina krokusar å hyacinter blommar för fullt

Linda!!!

Om du läser detta skulle jag bara vilja meddela att jag inte kom in på din blogg *snyft* å att jag inte heller fick din mailadress... Har du tid, lust å ork kan du väl slänga iväg ett mail? E lite nyfiken på hur kortet där jag "blinkar" blev =)

Tycker det vore trevligt att hålla kontakten =)



Kära Läsare!

Vet inte varför jag valde den rubriken, kändes bara rätt helt enkelt. Jag har börjat bli ännu mer sådär spontan med att slänga ur mig vad jag verkligen tycker utan att fundera på vad andra ska säga. Antar att det är till stor glädje för mina klasskamrater på forumet där vi umgås, de får mycket filosofiska idéer att kommentera hehe
Men vafan, jag e lycklig å har de några problem med mina åsikter e det upp till dem =)

Så hur mår Ni alla mina sötnosar? Uppdateringar tas tacksamt emot bland kommentarerna =)

Idag har jag pluggat nästan konstant, senblev det en brejk och jag fikade med kära Ess & hennes söta barn. Tog en tur i leksaksaffären och hittade hur många söta Tingeling-grejer som helst bla teservis & spel - oj vad man skulle bli fattig om man hade små söta ungar att handla till hehe




Imorgon blir det mer plugg å på kvällen blir det myspysträff hos Adrienne - weeeee vad roligt =)



Busy Beee

Sorry Darlingsar!!!! 

För att jag inte uppdaterat nåt på länge..men jag har rumpen full tyvärr...pluggar som en liten blåååå....men jag kommer tillbaka så snart jag bara kan!

Puss puss!!!

Go Morron Ljusvarelser

Adrienne uppmuntrar samarbete med Ärkeängeln Chamuel - dels för att det snart är alla hjärtans dag å dels för att han/hon (har inte riktigt förstått om det är kvinnlig eller manlig energi än) hjälper oss med att finna vår twin flame eller soulmate. Ni som känner mig vet att jag inte backar en sekund för sådant här - kärlek måste vara det absolut viktigaste i vårt liv. Speciellt när vi befinner oss på denna ganska kalla & hårda planeten. Men vi kan ju göra allt för att få den att vara ett lite trevligare ställe? Eller hur?


Det var tydligen en kvinnlig ängel =)




Även om det kräver engagemang tycker jag att det blivit betydligt lättare att se alla med kärleksfulla ögon. Det har blivit lättare att förbise människor med taskig attityd - jag behöver ju inte ha dem i mitt liv om jag inte vill. Fast man utsätts ständigt av prövningar - speciellt av de närmaste hehe

Hoppas att allas dag går i kärlekens tecken å att Ni omger Er med kärlek, rosa fluff å gnistrande positiva tankar både om Er själva å alla Ni möter =)

Engelska Landsbygden

Jag undrar om det är ett tidigare liv som gör mig så fylld med glädje å kärlek när jag ser scener i filmer m.m på den engelska landsbygden? Jag längtar dit å njuuuter av det jag ser...gröna böljande landskap med dungar av träd och kullar som skulle vara perfekta för en eftermiddagsmeditation i solen....

Har Ni tips på nån serie eller film med detta tema får Ni väldigt gärna tala om det för mig! Nu ska jag ut på promenad med vovvarna å fylla mig med underbar energi! Love u all bigtime!!!

Djurkommunikatör?

Ååå vad skönt det hade varit om man kunde kommunicera med sina djur. Isolde kissar inne (ej i lådan) sååå ofta, de andra katterna gör de aldrig. Skulle vara intressant att veta vad det är som gör att det blir så. Jenny om du läser detta kan inte du försöka plocka upp något som jag kan göra för att få slut på detta? Min tvätthög e enorm pga av allt hon kissar på, kan inte ha filtar i soffan längre för att hon är där och kissar ner. Hundarna får ha sina täcken på golven ifred max två dagar innan de är nerkissade...jobbigt jobbigt... Kommer aldrig ikapp min tvätthög =(

Förbereder mig för pinsam stund...

Imorgon ska jag närvara vid ett seminarie på nätet (läser ju kurserna på distans) där vi ska ha webcam å headset för att kunna diskutera saker å ting med varandra å samtidigt kunna se vem vi pratar med - så fiffigt...eller inte....  Grejjen e att dels hålls kursen på engelska å sen har jag inget headset så jag fick låna ett...som är lagat med buntband eller vad sjutton det heter...så förstå att förnedringen kommer bli stor - jag kommer se ut som en skum insekt när mina "cyber-klasskamrater" å lärare ser mig...oj oj oj...men jag kan ta det - alltid roligt om man kan glädja någon =)

Vi ska dock inte ha så skoj att ni får se bild på mig med insektsheadsetet på...det får ni visualisera själva bäst ni vill!



Alla katterna gillar den nya lila fotöljen men ingen platsar riktigt lika bra i den som Avalon - han e så speciell å sååå låååång ;)





Nu ska jag försöka nana mig! Sov Sött =)

Dimma Å Regn

Detta grådiset mötte mig imorse. Inspirerande? Nja inte direkt men hade vi inte haft sådana här dagar hade vi kanske inte uppskattat soliga å molnfria dagar lika mycket?


Man kan ju alltid roa sig med att hoppa i vattenpölar? Vi får inte glömma bort vårt inre barn som behöver leka av sig ibland!



Nu har jag släppt in våååren i mitt hem så gott jag kan, pyntat med grönt å rosa å lite krokusar. Ja, jag hittade även hyacinter på IKEA...men dom kommer bli rooosa när de växer till sig så det gör inget att ha hyacinter även om julen e slut =)



Jag är lite kaffe & pratsugen så jag har lyckats lura hit kusin med hennes mamma - de är på ingång YaaaaY
Jag e ju tvilling så kommunikation är sååå otroligt viktigt för mig, jag är även extrovert vilket innebär att jag hämtar energi när jag umgås med andra människor. Hade varit skönt att vara introvert å återfå energi genom att vara själv emellanåt - men än så länge har jag inte sett några som helst tendenser på att jag skulle gå mer åt det introverta hållet...

Weeeee

Gomorron!


Vaknade inte av en hårkorv bredvid mig idag - nej idag var det en vanlig kattspya... Tror att det är Leia som kräks, hon sover oftast bredvid mig... Kanske vill hon trycka upp i ansiktet på mig att hon inte gillar någon annan kattmat än den hon brukade få? När Avalon flyttade hit hade han sitt favoritmärke å sen dess har jag blandat det med Leias favoritmat. Kanske borde ha en skål av varje å inte blanda dem.  Får prova det för att det är inte ett dugg skoj att vakna upp med kräks i sängen ...


Skuttar upp å tänker att jag ska blogga lite å kolla läget på nätet men då fungerar inte internet på min dator. Den andra datorn e i full gång med intenetsurfande...mycket mystiskt...men det är väl en mening med det med? Så jag skriver ner mina små tankar i ett dokument så länge... Har gjort mitt koffeinfria kaffe, tänt många levande underbara ljus, Isolde spinner i mitt knä och det börjar ljusna ute - detta är en bra morgon.


Passar på att lyssna på en annan ljudbok, idag blir det Wayne Dyer.



Men det är samma budskap - att minnas vem man är och inse vårt livssyfte här på jorden. Wayne Dyer gav en affirmation som man skulle upprepa så ofta man kunde:


"In my world nothing ever goes wrong"


Men eftersom vi ska fokusera på allt positivt omkring oss anser jag att affirmationen inte är så bra, eller?  Borde det inte vara bättre att vända på det och istället använda sig av:


"In my world everything is always good on every level of my life"


"In my world everything is perfect in every aspect of my life"


Tar tacksamt emot åsikter angående detta =)


Återigen hör jag budskap om att mår vi inte bra i en situation då är det inte rätt för oss. Vantrivsel på jobbet innebär att vi borde befinna oss på ett annat jobb. Har ju inte riktigt kommit igång med pedagogiken ännu så det ska bli spännande att se om det känns bra. Om inte måste jag omvärdera vad jag ska syssla med, men jag hoppas att det går smidigt så jag kan bli färdig med min utbildning till sommaren 2010. Om det nu är en utbildning som jag behöver för att komma närmare mitt livssyfte? Ja det återstår att se ;)

Missade att lägga ut den bästaste länken igår: http://venusandrecht.com/blog/

Venus är en jätteskojjsig människa & hon har en show på www.hayhouseradio.com om Ni har missat det =)

Värdefulla Länkar

Allt för vårt välbefinnande!

Louise L Hay - Dagliga affirmationer - http://www.louisehay.com/affirmations/index.php

Neale Donald Walsch - Skriv upp dig för dagliga mail med inspirerande ord - http://www.nealedonaldwalsch.com/

Ja jag vet att jag tjatar men alltså boken Journey of Souls som jag har som ljudbok är underbar - man får sådana insikter! Jag hoppas att Ni skuttar till biblioteket eller besöker Adlibris å beställer den. Man inser vad som är viktigt i livet å kommer att ignorera trivialt trams - jag är mycket imponerad =)

Jag känner igen allt, det är inte mycket ny information men jag hade glömt en del...uppfriskande helt enkelt!

Förkyld I Ögat?

Ja ni vet ju att jag e lite speciell, får munsår i näsan osv... Nu är det jättemärkligt i mitt vänstra öga...känns som jag e liiiite förkyld men inte mycket men att det påverkar mitt öga - känns som nån har hällt grus i det... Jag har noga tvättat bort allt smink från ögat som inte mår bra så jag ser himla kul ut...orkade inte tvätta det andra, det mår ju bra lixom =)

Kanske är det meningen att jag ska blunda? Vila mera? Jag har ju sovit lite dåligt... Men blundar jag så somnar jag å det e inte speciellt skojjsigt att somna 17.30 å vakna vid 23-tiden å  då man inte kan somna om....men jag kan ju blunda med ena ögat? Eller kanske inte....

Jag har tagit med mig laptop å varma tofflor upp på övervåningen, satt mig i min magnifika lila fotölj å ska bara viiiiiiila!
Att läsa e inte så lätt just nu så jag lyssnar på en ljudbok (Journey of Souls) å skriver lite till Er - kan man hitta ett roligare fredagsnöje? Haha tror inte det va ;)

Men jag trivs som sjutton i mitt lila rum med lila fotölj - åååå vad jag är tacksam för att jag fann detta lilla drömhuset! Yay!

Nu ska jag fortsätta att fundera på mitt livssyfte - men vi ses säkert sen =)

Blöt Om Baken

Drog några kort från mina nya oracle cards å det stod bland annat att jag skulle besöka havet - eftersom det inte finns nåt hav direkt i närheten fick det bli det närmsta man kan komma nämligen Vänern ;)

Fotade en massa å det var sååå skönt att vara ute i naturen.






Det var snorhalt å jag halkade omkring men jag lyckades bara med bedriften att ramla en gång - och naturligtvis var det någon som fick det på kort...jag slog mig inte...förnedringen var värst... Men självklart delger jag er detta - så ni kan tycka synd om mig. För jag vet att ni inte skrattar.....eller hur? ;)



Japp japp, där drattade jag på ändan...haha jag ser ju sjukt rolig ut!

Magiska Konversationer

Började dagen finfint - hos frissan! Nu e mitt hår vackert å fluffigt igen hehe

Lyckas inte ta ett kort på mig själv bakifrån men resultatet e liknande detta:



Pratade med Andraste på msn, det är helt otroligt hur vår energi lyfts när vi pratar med likasinnade om saker relaterat till vår spirituella utveckling. Jag kände mig inspirerad för att ta tag i massa olika saker! Allra helst skulle jag vilja meditera men jag vet ju att jag bara somnar så det är ju ingen idé... Men det är rätt märkligt att jag nuförtiden har fått svårt att somna på kvällen å vaknar tidigt... Så brukar inte jag vara... Men men det vänder nog tillbaka igen.
Jag behöver ju mina 8 timmars skönhetssömn som alla andra =)

Fick paket från adlibris igen!




Ring Ring I Telefonen

Hedvig Söt ringde å var gullig - blev inspirerad att skriva lite till eftersom det e det enda skojjiga hon har att göra på jobbet är - att läsa min blogg - snacka om att få prestationsångest ^^

Fyndade lite ditten å datten på IKEA men jag glömde spegeln...hur märkligt är inte det då? Jaja det e nog meningen att jag ska hitta nån trevlig spegel med guldram på nån auktion/loppis istället.

Kusin Vitamin var här med sin externa hårdisk som jag la över bilder på för typ ett år sen innan min gamla laptop skulle lagas. Å sen blev ju aldrig laptopen riktigt som den skulle å när jag väl fick en ny kissade Isolde i den så den bara stendog å kommer antagligen aldrig mer att vakna till liv =(

I vilket fall var det kul att titta på alla gamla kort som jag hade glömt bort att jag hade...mitt hår var riktigt snyggt å jag vet inte varför det e så dassigt nuförtiden? Skyller på vinter å för lite sol hehe
Ska förresten klippa mig imorgon å så får vi se om jag får skäll för mitt eget slingande som inte blev sådär toppenbra...

Var E Ljuuuuset??

Det var väldans vad mörkt det ska vara på morgonen då...inte konstigt att man inte vill gå upp före 9...mörkt, mörkt, mörkt...tänder så många levande ljus jag kan för att pigga upp mitt humör. Igår måste planeterna stått i någon märklig position - allt handlade ju om sex, märkte Ni något? Jag läser om tantra, får mail med snopp som sjunger å sen missade jag att lägga upp ytterligare en länk som relaterar till detta ämne som jag fick i ett annat mail - men den kommer här:

http://break.com/index/funny-balloon-animal-commercial.html

Ja mycket var igång igår hehe

(Måste fylla på kaffekoppen, brb)

Glömde berätta hur trevligt det var att vakna imorse...när jag slog upp ögonen hade nån av katterna spytt upp en hårboll i sängen bredvid mig *yikes*



Inte ett trevligt uppvaknande... Min nästa fråga blir: Varför det heter hårboll? Jag har aldrig någonsin sett en hårboll...hårkorv däremot - ja det har legat många sådana skapelser lite här å var i mitt hem under åren med katter. Jag menar de är ju inte runda utan har en hårig korvliknande form...men å andra sidan kanske mina katter inte är som andras? Det skulle ju inte förvåna mig eftersom man blir som man umgås å jag är ju lite som jag är hehe

Ååååå vilken insikt som slog mig med det där "statementet" - man blir som man umgås. Det ligger ju väldigt mycket i det faktiskt...nu e det dags att rensa i bekantskapskretsen! Ska bara behålla de mest flummiga å spirituella... Neeeej, jag skojjar bara =)

Jag vill behålla varenda en! För varje person är unik å underbar på sitt sätt å bidrar med viktiga element för ett givande vänskapsförhållande - me löööve u all! (Speciellt mina 4 trogna bloggläsare - whoever u are hehe)


Ni vet känslan när man har gjort en god gärning - man mår så himla bra med sig själv å känner sig lycklig i magen - tänk om man kunde göra sånt oftare. Eller kunde, det handlar väl mer om att bara göra det? Å det är inte stora grejer som behövs för att du å andra i din omgivning ska må bättre.

* Säga till mormor (eller annan familjemedlem) hur söt hon är å tacka henne för allt hon har gett
* Skicka ett sms till vänner å tacka för att de är just sig själva
* Killa katten lite extra på magen (stackarn har ju magen full med hår)
* Le mot kassörskan (ja vad sjutton le mot alla - jag slår vad om att de e fina människor hela högen som du möter idag)
* Tala om för din kärlekspartner hur fin han/hon är när de sover

Jag skulle kunna fylla på listan mer men...jag har ett misson att klara av idag - IKEA - yaaaay

Måste duscha å fixa håret å sen ska vi brumma till Gbg, jag ska inte ha så många stora saker - inga alls faktiskt! Men jag behöver fylla på mitt ljusförråd, ha en spegel å lite annat smått & gott som plädar, kuddar å kuddfordral =)

Må så underbart gott älskade vänner å tack för att Ni är mina ljus i mörkret =)


Fortsatt Sextema...

...kom ur duschen å upptäckte ett sannerligen roligt mail från sötnosen Jenny - muntrade upp min kväll en massa =D
Trodde iofs att det skulle vara en vacker kärlekssång å den e väl vacker på sätt å vis...men...ja mest skojjig hehe

Check it out -------------------->   http://www.igc.be/igc/dearpenis.htm







http://www.brainboost.se/tantrasex.asp



Tantra

Surfade runt på nätet å fann en liten skojig sak som minsann gjorde mig lite sentimental å lite sugen:

http://uk.youtube.com/watch?v=vqO7zEWu0W0



Har börjat läsa i en bok som jag lånade av Adrienne (the Heart of Tantric Sex) - å jag hittade lite intressant info, nyfikna?

Ok, i genomsnitt har vi org....amen va sjutton...jag läste det precis å nu har jag glömt bort det...men jag tror att under en livstid så upplever vi 15 timmars orgasm...kan ha vart dagar men det tror jag inte...hehehe jaja återkommer med korrekt fakta när jag finner den igen =)

Nu måste jag in i duschen men jag blir säkerligen uttråkad senare å kommer tillbaka med mer ointressant information om mitt liv!

Puss å Kram

Å å va det e skönt att va naaaaken...

...är en av två låtar som jag har på min dator, har för övrigt fått den av kära Adrienne - ifall ni nu måste veta det ;)
Men huvudsaken är att den gör mig glad hehe

Andra Saker Som Gör Mig Glad:

* Mina fina vita fjädrar som jag använder som bokmärken för att veta vart jag slutat läsa i alla de otaliga böcker som jag läser samtidigt

* Att det faktiskt finns roliga kurser att läsa på högskolan (japp, pratar givetvis om Kinesisk Filosofi)

*  Michael Newtons bok - Journey of Souls - finns som ljudbok så man kan göra något annat samtidigt - typ laga mat, måla naglarna eller dansa (för det sker ju så ofta...eller inte!)

* Jag har Tidsresenärerna på dvd å kan somna till de otroligt vackra landskapen där de alltid hittar arkeologiska fynd

* Att vi har fått gåvan att dagdrömma så vi kan visualisera stora som små önskningar om det vi vill ha i våra liv






Beställde kurslitteratur förut - 1300 kr - det e ju inte sant...inte konstigt att studenter e fattiga ^^







Varm Säng & Nybäddat

Asså det fins inte mycket som slår känslan av att krypa ned i sängen när man har bäddat med rena sängkläder. Om man bara orkade med att tvätta (å dra av å sätta på) borde man byta varje dag. Älskar doften av nytvättat å älskar att se kläder hänga på tork i trädgården - känns harmoniskt på nåt vis å nu e det inte alls lång tid kvar innan man kan hänga tvätt ute...eller ja kanske nån månad eller så...men tiden går ju fort =)

Nu ska jag putta in nåt kul i min dvd å sen nana gott hela natten - så ses vi imorgon!!!! Puss på Er =)


Julgransplundring!!!

Attans vad svårt det vaaaaaaar...att ta bort alla härliga mysiga adventstakar & julgranar...myspyskänslan e bara *poff borta*

Trots andra lampor i fönstren blir det inte samma lixom...ångrar mig liiite att jag packade mina 6 lådor med pynt å gömde dem på vinden...fast nu får jag väl helt enkelt vänta in vååååren med alla härliga vårkänslor å pirr i magen? =)

Leia hjälpte till att plocka ur granen...eller inte....



Isolde tyckte att det hela var lite festligt oxå....eller inte....hehe...hon e ju inte alltid så munter ;)



Var en sväng hos Syster Yster som fyllde år- trevligt, trevligt =)

Sen i helgen kan jag inte få Lady Gagas Pokerface ur huvudet...men samtidigt e det himla skojjiga minnen som dyker upp hehe

Jag röstar för fler fester i mitt hus med ännu mera skratt å roliga danser- å så får vi inte glömma att äta skorpor innan vi somnar!!!

(Stackajs skojpan)

Hann ta ett magiskt julekort på mitt hus i snön innan julen var helt förbi i alla fall!



Isolde

Nu är det bestämt Katten Spooky har bytt namn! Hon vill heta Isolde - om jag minns rätt är det en kärleksgudinna. Hennes personlighet kommer att ändras drastiskt =)



Saken är bara att nu vill Leia oxå byta namn...tyckte jag hörde ett önskemål om Artemis...

Imorgon förväntar jag mig att se detta när jag lyfter på ögonlocken


Underbar Helg

Oj vad vi hade det trevligt i helgen. Jag har inte skrattat så mycket på jag vet inte när hahahaha
Tror det hela började på pizzerian när Adrienne ville smaska på min "kant" som jag hade lämnat på tallriken. Någon uppfattade ordet på engelska å sen var det kört. Ja det var helt otroliga energier som vi släppte loss ^^

Det finns inget bättre än att ha underbara vänner med samma spirituella intresse - de betyder allt för mig =)



Kvällspromenaden med hundarna ikväll var helt otroligt underbar - det snöade i massor! Kändes som en scen ur Narnia - me likey a lot ;)

Nu ska jag läsa lite i någon av Elizabeth Prophets böcker å visualisera det mest fantastiska liv man kan tänka sig =)



Nattis Nattis

Yes Yes Yes

Ååå vilken underbar kvinna det sitter på antagningsenheten vid Dalarnas högskola =) En riktig ängel!!! Ringde å kollade läget med min kurs i kinesisk filosofi och hon hade antagit mig imorse!!! Talade om för henne hur mycket jag tyckte om henne å jag tror att hon blev glad hehe

En liten missepisse-ängel till hennes ära =)



Pratade nyss med Jenny på msn å det var väldans vad mycket positiv energi hon fömedlade - känns som om jag skulle kunna ta mig för ungefär precis vad som helst just nu! Men något som kräver mer energi än att trycka på tangenter...hehe

Å jag ska minsann få bli Älvfadder åt Jennys kommande barn, det är en STOOOOR grej juh. Inte som vanliga faddrar som ger presenter å säger att barnen e det sötaste som finns, närå här krävs det mer än så ;) Att ge magiska presenter som älvstoff å rosa glittriga kristaller (var man nu hittar sådant), man ska oxå vara en förebild för medvetet leverne såsom att alla här i världen behöver ses med kärleksfulla ögon. Att se bakom den kanske ibland stenhårda & otrevliga fasaden som vissa människor har å lyckas se den lilla rädda personen innanför. Eftersom en människa som mår bra & är harmonisk aldrig skulle säga eller göra saker som sårar en annan människa eller djur. Så då vet man att om någon e otrevlig mot en handlar det inte om DIG utan personens egna problem å svårigheter. Att se världen med sådana ögon underlättar en hel del faktiskt.

Nu vet jag att Jennys barn kommer att få världens bästa mamma å de kommer att vara små solstrålar som förgyller vår värld - så mitt uppdrag blir inte så tufft ändå - men jag är mycket ärad att jag en dag kommer att få kalla mig själv för Älvfadder!

Tack!!!

Kalla fingrar tappar på tangentbordet...

Mr Oljelevererare hade glömt att vi behövde olja å nu e det rätt så väldigt mycket massa kallt här hemma... Borde använda vantar för kaffemuggen håller inte fingrarna varma alls =/
Hoppas innerligt att oljan kommer idag annars får nog alla som kommer å hälsar på i helgen sova i samma säng för att hålla värmen å det skulle bli väldigt trångt ;)

Ikväll kommer Adrienne hit & Mr Snapp reser ända från Stockholm,  imorgon kommer Jenny & Mikael. Det blir en spirituell helg med likasinnade - sååååå roligt =)

Har plockat ner det mesta julpyntet men sparar julgran, julgardiner å lite annat smått & gott till efter helgen. På måndag startar ju pedagogiken så då blir det massa att göra igen. Denna julen har ju annars varit underbart lugn  & relativt fri från pluggande :) Har dock inte fått svar än om jag kom in på kursen med kinesisk filosofi - får ringa dom idag å kolla läget.

Lila Fotölj!

Japp, fann den å köpte den. Kissekatterna gillar den redan en massa ;)

Hoppas att jag inte får några sovsvårigheter ikväll. Ska gå å lägga mig alldeles strax. Hoppas Ni har haft en Uuuuuunderbaaaar Dag =)


Sängkamrat

Ååååå nu ska jag snart somna! Ville bara berätta det så ni inte blir oroliga för mitt välbefinnande ;)
Fick nämligen sällskap av en stor (möjligtvis lite knubbig) , röd/orange & spinnande katt. Nu kommer jag gunga in i drömlandet.....zzzzzzzzzzzz

På detta kortet e han ju faktiskt riktigt smal...måste vara efter han har varit sjuk å fick tvångsmatas...då var han en mycket sur å rivig katt.... Men nu e han pigg å mår som en prins som tur är =)


Var e John Blund?

Inte hos mig i alla fall...jag e hur pigg som helst men jag vill ju sooooova....vill vakna tidigt imorgon med ett strålande humör å skutta ur sängen! Men min kropp å John Blund har tydligen andra planer... Det är detta som e lite farligt...laptop  i sängen, jag e pigg å glad...lätt att halka in på roliga sidor där man kan beställa roliga saker som kläder å annat smått & gott.... Men ikväll ska jag INTE beställa en endaste liten pryl!!!

Min kusin berättade om en "lovely" möbel i en antikaffär nära där de bor...en lila fotölj med fotpall för 300 kr - den skulle tydligen vara väldigt vacker! Jag som e svag för lila saker måste bara kolla in den imorgon...bara titta alltså....det är ju inte alls säkert att jag tycker om den å köper den....  Men om den är det minsta lik denna så hamnar den nog i mitt hem...om den går att få upp i min smala trappa till övervåningen det vill säga ;)



Ja sen till detta med att sluta röka då...gah vad irriterande det eeeeeeeeeee! Jag fattar inte att det ska vara så väldans besvärligt...antar att jag har dålig karaktär =(

Trots ihärdigt snusande e jag ändå sugen på de där cigaretterna...blä!!! Jag vill inte röka ,jag vill verkligen INTE! Ändå är suget där...

Ni vet den där reklamen för nikotinplåster eller tuggummi eller sugtabletter eller vad sjutton det nu e - där receptorerna blir som galna monster? Den är så sann - precis så är det!

Nu vet jag inte vad mer jag ska babbla om...får väl prova att lägga huvudet på kudden å se om John Blund har tid att besöka mig nu?

Sov sötast kära Ni =)

http://www.youtube.com/watch?v=4J2lVnT65pw

Paaaaakeeeeet =)

God kväll i stugorna!

Å å å vad roligt! Plingade till i mobilen å vips hade jag fått ett alldeles underbart sms: "Du kan hämta ditt paket på Coop nu". Lilla jag fick paket - känns som om julen aldrig tar slut ;)  Jag påmindes därmed om att jag knappade in en beställning på Halens en kväll då jag inte kunde somna...man minns ju aldrig riktigt vad man har beställt så det är lite av en överraskning.

Min kära kusin & hennes mor kom å hälsade på å drack kaffe - mycket trevligt!!! Sen fortsatte vi till mormor å alla satt å blippade med sina mobiler. Naturligtvis inser jag att inkorgen för sms e överfull å tänker vara duktig å rensa. Trycker obekymrat på "radera alla meddelanden" å inser inte alls vad jag har gjort... Dock blir det uppenbart för mig när jag står i kassan på coop å ska hämta ut mitt paket...NEEEEEEEEEEEJ!!!! Jorå, jag har minsann varit så duktig att jag har raderat meddelandet med koden för att hämta ut paketet... Men jag måste ju försöka fjäska med kassörskan så att hon börjar gräva i högarna av paket för att finna det med mitt namn på... Hon går motvilligt med på att försöka hitta det när hon inser att jag inte alls har lust med att vänta på ett påminnelse-sms...(jag e så tacksam över att hon inte är immun mot mina ledsna blinkande ögon)...å hon hittar det =) =) =) YAAAAAAAAAY!!!

Mitt nya tillskott i garderoben:
 



Dessutom kan jag inte få nog av gosiga pyjamasar så jag hade beställt ytterligare en till min samling - en lila. Nog för att jag gillar stoooora pyjamasar att sova i men nu hade jag allt tagit i lite väl mycket...storlek 40/42...tappar nästan byxorna men orkar inte skicka tillbaka dem...får väl se om jag vaknar med pyjamasbyxorna vid anklarna...



Nu ska jag försöka sova...just nu känns det inte som om det sker inom en snar framtid men vi får väl se ;)

Är våren redan här???

Solen skiner så fint, det är ganska varmt å jag tror banne mig att vårkänslorna börjar vakna, kan man säga annat än yaaaaaay?



Det är ju egentligen helt otroligt vilken inverkan våra tankar & ord har på vatten. Ni bara måste kolla in denna länken: http://www.hado.net/watercrystals/index.php

Och denna får Ni inte heller missa: http://www.hado.net/hado/powerword.php




Tidig Vårstädning & Magisk Mössa

Började dagen lite nedstämd...Jessie utan cigg blir lite såndär neråt väggarna... Skulle meditera, det lyfter ju alltid upp en - men somnade väl efter en kvart och stensov de resterande 45 minutrarna av meditationen - det är väl märkligt?

Blev ännu lite gnälligare...tills jag begav mig ut i den stora världen och fann Den. Den som jag har letat efter så läääänge, en "mössa" som jag faktiskt tycker om! Vinröd & av sammet - japp japp nästan så det stod mitt namn på den ;)


Sen bidde humöret lite bättre å jag började rycka ur saker ur skåp för att skapa ordning i kaoset...är färdig med 2 skåp av 12...dunkar mig själv på ryggen...*dutti flicka*
De resterande sparar jag för att ha nåt att göra när det ska vårstädas...låter bra va?

Nepp, nu ska jag dricka lite mer koffeinfritt kaffe (en flicka måste ju somna gott på kvällen) å fortsätta konversera på msn.

Sov Sötast Underbara Ni!

Nu SKA jag sluta röka!

Det bara är så....om jag ska gå på gamla erfarenheter kommer jag att vara en surisgris ett tag framöver.... Tycker jag har haft en massa snusdosor högt å lågt här hemma men nu hittade jag bara en med såndära stora snusar och smaken e tranbär...mumma...eller inte =/

Jag får roa mig med magiska filmer å dokumentärer idag så jag glömmer bort allt som har att göra med cigaretter...

Idag är det dags att slänga ut julen men jag väntar nog lite till...ska ju ha besök över helgen å då kan vi dansa ut julen ihop - frossa lite i julstämning å julmusik innan man måste säga hejdå till allt vackra. Man kan ju undra varför jag älskar julen så innerligt...kanske har det med ens stjärntecken att göra? Adrienne är likadan med julfrosseri å hon är också tvilling som jag....japp jag har nog löst mysteriet ;)




Adlibris & JK Rowling

Fick paket från Adlibris!!!  Detta blir en riktig myskväll under varma filtar å med näsan i mina nya böcker =)



Såg en dokumentär om JK Rowling - hon är nog den mest inspirerande själ jag kan tänka mig. Tänk om man hade haft hennes fantasi & talang för att skriva - hon är helt magisk & min idol!!



Inkarnation & Adoption

Började prata med en vän på msn om biologiska barn versus adopterade. Insåg vilka otroligt olika utgångspunkter vi har, självklart är vi alla unika individer men ibland är det så svårt att ta till sig att vi är så himla olika. Jag som har läst böcker om andlig utveckling sen jag var 16 har skapat en stabil grundtro om hur livet, Universum och vi människor fungerar och ibland tar man bara för givet att alla har samma kunskap - vilket inte alls är fallet. Å det är bra att man blir uppmärksammad på detta emellanåt.

En länk där det står om hela konceptet som jag lever efter:
http://www.erinpavlina.com/blog/2007/05/destiny-vs-free-will/

Tillbaka till biologiska/adopterade barn. I alla fall - många har svårt att ta till sig att man hellre vill adoptera ett barn än att skaffa biologiska, saken är ju att enligt min tro så är det precis samma själ som vill till dig oavsett adopterade eller biologiska barn (eftersom vi väljer våra föräldrar innan vi inkarnerar för att få de förutsättningarna vi behöver för att åstadkomma det vi tänkt i detta livet). Därför känns det naturligt för mig att ta hand om ett barn som redan kommit till världen men inte har några föräldrar som kan ta hand om barnet. Detta med att se sig själv i sitt barn rent utseendemässigt spelar ingen som helst roll för mig, jag vet att jag skulle knyta an till barnet oavsett - för att jag utgår från själsband, i mina ögon är blodsband inget speciellt alls. Hur många finns det inte som har en djupare relation till en "styvpappa" än till sin egen far?

En länk om att välja sina föräldrar:
http://www.erinpavlina.com/blog/2007/05/picking-our-parents-and-our-life-circumstances/

Sen är det helt i sin ordning att tycka olika - saken är att man ska ta hänsyn till hur andra ser på saker. Man kan aldrig säga att mitt sätt är rätt!!! Mitt sätt är rätt för alla! Det bara är så! Att säga/tycka så är helt enkelt BULLSHIT hehe

Saken är att alla måste hitta sin egen sanning och sedan respektera alla andras sanningar =)

Det som kan vara svårt är ju att hitta Mr/Mrs Right som tycker likadant som en själv. Grundläggande värderingar ska vara överensstämmande, attraktionen ska finnas där och man ska trivas ihop på alla plan för att kunna bilda en stabil och trygg enhet för att kunna ge ens barn de bästa förutsättningarna för ett lyckligt liv. Men eftersom jag tror att man har väldigt stor kontroll över sitt eget liv tror jag också att man kan få sitt liv exakt hur man vill ha det - så det är bara att manifestera den perfekta partnern så dyker han/hon upp när tiden är rätt och så faller alla pusselbitar på plats.

Ytterligare en länk - men denna gången handlar den om hur man attraherar rätt partner in i ens liv baserat på lagen om attraktion - kanske värt att prova det? http://www.howtoadvice.com/Preview/Iarteps/

Ior & Chokladtårta

Fick en seeeen julklapp av min älskade kusin (angelwhisper.blogg.se)
Helt otroligt - jag fick  ett Ior-gosedjur - bara älskar denna  lilla/lila varelse =)
Tack, tack, tack gullunge!!!

Jag älskar sånadära mitt-i-prick-julklappar som inskaffas med hjärtat =)




Nu ska jag bara hitta Heffaklumpen så Ior får en kompis ;)



Blev sugen på något syndigt gott, med andra ord blev det chokladtårta!!!



http://recept.nu/1.13585/therese_wikstrom/efterratter_godis/chokladtarta

BoppiDooooo

Så nu var allt i psykologi a klart, guuud så sköööönt!!!! Nu släpper vi det *poff borta*

Ska sätta tänderna i pedagogik istället å tänkte läsa en kurs på 7.5 hp vid sidan av. Hittade två mycket intressanta kurser och jag hoppas på att komma in på en av dom iaf! Antingen blir det Kinesisk Filosofi eller Nyandlighet & Nyreligiositet i Samtiden. Fanns en superintressant kurs som hette New Age men den var på 15 hp och jag vet inte om det blir lite väl tufft... Vi får väl se. Men det är ju roligt att man kan plocka in lite sånadäringa speciella ämnen vid sidan av "det som anses bra av samhället"...




Blir som vanligt upprörd av dessa människor som sätter mallar på hur saker å ting ska vara i samhället...fast jag skickar bara ljus å kärlek till deras högre jag naturligtvis...jag menar jag är ju en ödmjuk liten Spirituell Bell som älskar istället för att hata ;)

Men asså tänk tanken att få vara den som bestämmer värderingar och sätter upp ideal & normer för vårt samhälle...fatta allt spännande som hade funnits då =) Tex de hårdaste straffen skulle ju lätt tilldelas dom som behandlar djur illa eller andra försvarslösa människor...det skulle vara obligatoriskt att äta choklad till lunch, ju trevligare du är mot din omgivning desto mer respekt & bekräftelse får du och varje dag skulle utmärkelsen - Dagens Solstråle delas ut!

Vi skulle ha en sockersöt rosa värld med kärlek, glädje & gemenskap!!! Tro inte att jag har drabbats av storhetsvansinne - jag bara dagdrömmer lite å det e bra för själen, så det så! =)




Skulle egentligen ha sagt att jag slutat röka...men tyvärr suger det alldeles för mycket i röktarmen nu...jag bara måste iväg och köpa cigg =(

Men en dag kommer jag bli sådär SUPERREDO för att sluta röka....då säger jag till....på riktigt....nu var det mest på låtsas..

Munsår I Näsan???

Alltså - hur vanligt kan det vara att få munsår precis i borröppningen?? Munsår har jag lite då å då men att det plötsligt blossar upp i borren är lite otäckt...hade hoppats på att det kanske skulle försvinna tills imorgon när jag ska redovisa en hemtenta eller på fredag då jag ska jobba men så verkar det icke bli....

Jaja det finns inte så mycket att göra åt det...men jag ska åtminstone bespara er genom att ej publicera en bild på det =)

Uppdatering Angående Min Kära Katt Som Har Damp

Efter att ha terroriserat kattflickorna här hemma så till den milda grad att lilla Spooky morrar & producerar läten som låter som grisgrymtningar har han gett upp hoppet om att få gå ut så här sent så -

han sitter nu å tröstäter...men efter att han puttat ner toapappersrullen i kattlådan under handfatet såklart. Får inte han gå ut ska ingen annan heller trivas med tillvaron ;)

inte konstigt att han ska banta 1.2kg enligt vetrinären...

Ska hoppa i säng nu! Sov gott alla därute å låt inte bedbugsen ta Er =)

Spooky (Som För Övrigt Insisterar På Ett Namnbyte - Namnförslag Mottages Tacksamt)

Good Feelings

Jag har blivit antagen till pedagogik a nu i alla fall, var inte riktigt säker på att det skulle bli så eftersom jag sökte så sent. Men nu kan vi fiiiiira =)

Jag firar på mitt speciella sätt uppkrupen i soffan med täcke, massa tända mysljus & det bästa av allt - morden i midsomer i dvd:n!!!





Märkligt att vissa saker får en att må så bra, små saker som tex att se morden i midsomer . Det är själva miljöerna och omgivningarna i serien som jag tycker såååå mycket om. Måste ha levt något underbart liv i England eller Skottland eftersom jag blir så glad av den naturen. Det är synd att man inte är mer i kontakt med sin mediala sida så man kan få glimtar av tidigare liv utan att gå till ett medium... Sist jag var i kontakt med ett medium var i somras & hon berättade att min första inkarnation här på jorden var i Atlantis - jag blev föga förvånad då jag alltid har känt längst inne att denna plats en gång i tiden existerade. Inte konstigt att man känner sig spirituell om det första livet här grundades i en civilisation där healing & kristaller var lika självklart för människans välbefinnande som mat & vatten. Min själ minns allt det där, men att plocka upp minnena till ytan har hittills varit svårt - men det blir kanske lättare?

Hoppas att Ni tar Er tid att njuta av något ikväll som får Er att må innerligt gott!

Glädja De Små

Ville göra de små pippifåglarna glada med lite mat i vinterkylan.
Dekorerade ett träd med talgbollar - men hittills har jag bara haft kråkor och skator som har hälsat på...




Avalon tyckte att det hela var mycket intressant och ville vara med....



Enligt boken "Djurens Språk" skulle jag ha dessa budskap:

Kråkan

Du lär dig hela tiden nya saker och på så sätt öppnas det alltid up nya möjligheter för dig. Din gåva är att du har förmåga att hämta lärdom ur livets alla faser. En kråka lär sig alltid saker - just det är dess styrka. Genom att hämta lärdom ur allt avgår den alltid som segrare.

Skatan

Du har förmåga att skapa skönhet överallt just genom att du älskar det vackra. Din gåva är att skapa skönhet i din värld/världen. Du skapar skönhet genom att först känna kärlek - eftersom skönhet föds ur kärlek. Skatan kommer som en bekräftelse på att skönhet kommer att infinna sig i ditt liv igen. Med andra ord, har du något du oroar dig över och skatan kommer i din väg - släpp din oro - skönhet kommer att infinna sig. Ditt problem löser sig.

Kommer tillbaka å biter en i rumpen...

...ibland sker det lustiga saker i livet. Vi tar det från början...

Asså min inneboende får ju ta att jag pratar en hel del, kan lixom inte låta bli....å har jag inte pratat med mina vänner så får han helt enkelt lyssna på mina ideér å tankar - stackarn... I alla fall så tror han inte alls på samma koncept som jag med reinkarnation, att man skapar sitt eget liv och andliga guider...men han får ständigt höra om det...

Anyways....

Min inneboendes bil vill inte starta så han fick låna min mammas bil om vi körde henne till och från jobbet. När vi stod utanför och väntade på henne började jag skriva ner olika affirmationer som kan vara bra att använda. Frågade om inte min inneboende hade några bra förslag?

Neee, jag kan inte! svarade han...

Jag kontrade med att det där var absolut ingen bra affirmation nånstans!

Då sa han: Joho, för det undermedvetna förstår inte ordet inte så det var visst bra!

Oj, oj , oj, lite har han snappat hahahaha

Å naturligtvis kom mina egna ord tillbaka och bet mig i rumpen...lite skoj var det i alla fall ;)




















Några av affirmationerna jag skrev kommer här nedan, kanske borde jag fila mer på dem? Vad tycker Ni?

~Jag är värdefull & förtjänar endast det bästa~

~Mitt liv är underbart på alla sätt & vis~

~Jag befinner mig alltid på rätt plats vid rätt tid~

~Jag älskar mig själv precis som jag är~




Sen var jag ju inne på jobbet en sväng och umgickdes (jo det heter så - jag lovar ^^) med Hedvig. Sötare får man leta efter!!!

Om du läser detta Hedvig ska du veta att kissemissen som jag adopterade av dig e skitsur just nu...vill inte släppa ut han så här
sent så han varvar att ta ut sin frustration på sin leksaksråtta med lilla svans med att klämma sig in bakom tv-bänken å leta
efter de andra tio råttorna han har slarvat bort hehe

Han är för tjock för att gå bakom så han ålar sig in PÅ SIDAN över recievern... Man kan ju inte annat än älska den buspojken!






Buskatten - Avalon

Celebert Besök Av Ana Banana

Fick besök av underbara Ana å mer julklappar - gissa om jag var glad!





Hon är nästan alltid glad - hennes andranamn är söt virrpanna


Detta armband hittade Ana i en kyrka i Paris å det stod mitt namn på den =)


Söta små bakelseljus som passar perfekt på mitt kakfat!!

Vem prasslar i granen?

Hela sovrumsgranen svajade misstänksamt...men jag hittade den lilla boven...det var en väldigt liten och mycket söt bov...





Nu ska jag till mormor å dricka kaffe! Ses sen sötnosar!

Se Vad Som Mötte Mig Imorse


Släppte ut Avalon och liite snö har lagt sig =)

En underbar början på en underbar dag!


Gick sådär att fota genom fönstret...


Budskapet som vi får idag är:

See Other People Through Angel eyes

The human ego is annoying - that´s its very nature. It irritate you because it creates friction as it attempts to dissuade you from love. This ripple in the energy field is unpleasant. You´ll always be troubled if you pay attention to other people´s egos, because you´ll only notice the darkness and the shadows. This focus leads to fears that goodness is a myth and you´re alone and unloved. The onlu way out of this abyss is to view yourself and others through our angelic eyes. What you concentrate on is what you´ll see, which is what you´ll encounter.
If you´d like to experience a greater sense of love and feel more secure about yourself, then look past the ego. see beneath the annoying traits to the place where love and reside within each person. Steadily gazing at this treasure chest within every individual will uncover a peacefulness that you´d long forgotten about.

Thought For Today

I focus on the love and light within others. Since the ego is annoying, I choose to put my attention elsewhere and view people through the eyes of angels. The more I see love within everyone, the more i feel it inside myself.

Blev uppspelt...

...för att det snöade när vi var ute med hundarna =) Jag blev full av pirrande glädje å insåg att jag måste skriva en tacksamhetslista innan jag skuttar till sängen! Desto mer tacksamma vi är desto mer glädje kommer flyga in i våra liv - så det e bara att börja skriva egna tacksamhetslistor i rasande fart ;)

Saker jag e tacksam över:

* Vackra å underbart doftande hyacinter som pryder mitt hem lite här & var

* Min älskade Själssyster som finns där för mig i vått & torrt

* Min underbara familj som alltid ställer upp

*Mina glädjespridande djur som är friska & krya

* Alla supersöta vänner som är mina solstrålar

* Snön som faller så vackert

* Det frostiga gräset som glittrar magiskt

* Min rosa laptop som gör mig glad så fort jag ser den hehe

* Att en serie som Vicar of Dibley (Ett Herrans Liv) har skapats

* Mitt egna hemtrevliga mini-sagoslott som är fyllt med harmoniska energier

* Mina städade "penga-hörn" som kommer göra 2009 till ett år fyllt med ekonomiskt överflöd

* Att jag har insett att psykologi inte är rätt för mig, fortsatta studier i pedagogik känns bättre

Slingor Å Plugg

Åkte till Adrienne vid 12-tiden, syftet var att få pluggat lite, göra slingor (första gången jag inte gör det hos frisör) och ha djupa konversationer. Allt gick som tänkt förutom att vi hade lite problem med slingeriet... Jag var livrädd eftersom jag aldrig har gjort det själv, farhågor som att håret skulle trilla av m.m snurrade i huvudet, men vad gör man inte som fattig student... Adrienne sa bestämt att jag skulle ha i krämen längre men jag ville ha ur det.. Jag fick min vilja igenom med resultatet att de inte blev riktigt så ljusa som de brukar bli..skulle alltså ha lyssnat på Adrienne hehe

Jag funderar nu på när man egentligen ska packa ner julsaker å julgranar? Det är säkert relativt snart men det känns sorgligt... Det e ju fortfarande fasligt mörkt å jag älskar adventsljusstakarna å julgranarna som lyser upp. Jag går nog som vanligt emot strömmen å låter dem vara alldeles för länge hehe





Ne, nu blir det hundpromenad & meditation innan jag gungar in i sömnlandet.

Sov Sött Godingar!!!

Funderingar I Vinterkylan

Efter att ha läst otaliga böcker & lyssnat på många shower på www.hayhouseradio.com säger de alla samma sak. Att vi människor gör våra liv svårare än de behöver vara. Antar att detta kommer från vår socialiseringsprocess, familj, skola och samhälle har talat om för oss att vi ska vara nöjda om vi får ett jobb och vara tacksamma över det. Några större ambitioner uppmuntras oftast inte och om du inte trivs med ditt jobb - sånt är livet. Hur många skuttar glatt till jobbet?

Men det är meningen att vi ska syssla med det som vi verkligen brinner för och känner verkligen innehåller en större mening för oss.  Kort sagt - det vi känner att vi mår bra av och blir glada av ska vi också jobba med. Men hur många vågar ta steget? Hur många har tillräcklig tillit för att det ska ordna sig? Var sjutton skulle jag få pengar ifrån om jag satt å bloggade hela dagarna hehe

Våra grundläggande värderingar måste rubbas och omstruktureras för att kunna se livet på ett annat sätt än vad vi tidigare gjort och det är bland det svåraste som finns. Eftersom avundsjuka aldrig är bra och genererar något gott är jag istället så glad för de som har fått växa upp i en familj där man fått uppfostran om att allt är möjligt. Du kan bli precis vad du vill när du blir stor. Inga restriktioner och inget "var-nu-realistisk-tänk", vilken frihet dessa människor har fått och jag är säker på att de jobbar med det som de verkligen känner är rätt innerst inne.Jag har i hela mitt liv brottats med balansen av att vara helt & hållet mig själv eller att passa in. Självklart blir detta lättare ju äldre man blir. Man kommer till insikt om att de vänner som jag verkligen vill ha kommer att vara mina vänner alltid även om vissa tycker att man borde försöka tona ner sina åsikter. 

När man reflekterar över generationsklyfterna blir det också synligt att det var viktigare att passa in förr. Ens sociala liv  var förankrat till familj, arbetskamrater och oftast de människor som fanns runtomkring i ens egen stad. Nu har vi internet och kan hitta likasinnade över hela världen. Att vara exempelvis spirituell reikihealer är inte lika ensamt idag i jämförelse med bara för tio år sen. Men än idag finns det människor som vill passa in och när man försöker med det så går man ibland emots sin själs vilja och då mår man ju inte bra, man kanske inte inser exakt vad det är som känns obekvämt men att nånting är fel... Vi måste bli bättre på att lyssna inåt, vad är viktigt för mig? Vad gör mig glad? Att vara helt sig själv kommer att väcka åsikter från andra, de tycker kanske att du ändrar dig för mycket, de känner inte igen dig. Så det gäller att vara stark och inte falla tillbaka i gamla beteendemönster som genererar bekräftelse från ens omgivning. Tänker vi i ett längre perspektiv kommer inte den tillfälliga bekräftelsen från familj å vänner vara tillräckligt mot ett livslångt liv i innerlig lycka eftersom du följer din själs önskan.

Må Gott Å Försök Lyssna Mer På Din Inre Röst

Lustiga Ord

Under en konversation med Mr Snapp över msn insåg jag att vi har många märkliga ord som jag undrar var sjutton de kommer ifrån? Ex.
  • Lustigkurre - rolig ekorre?
  • Mespropp - töntig rund grej som kan täppa till hål?
  • Fylletratt - en tratt full med öl?

Vet Ni något om hur dessa ord uppkom kontakta mig på [email protected]



Ekorrens Budskap Till Dig:


Var nyfiken å prova på allt! Gör dig av med det gamla och lev helt i nuet. I nuet skapas nya möjligheter för dig. Din gåva är upptäckarglädje. Med andra ord - ut med det gamla och in med det nya!

Kunde väl inte få ett bättre budskap såhär första dagen på det nya året! Välkomna in i vårt bästa år hittills *tada*
*stjärnor å glitter* 2009 *stjärnor å glitter*

Oj oj oj vilken perfekt Nyårsafton!

Hade tänkt att ta det superlugnt å mysa lite med familjen bara men så kom superbusiga Adrienne med sin gullunge till dotter och med sig hade de karaoke-tillbehör... Så kvällen var fylld med skratt, glädje, kärlek & lite ömma öron å halsar ;)

Det kunde inte ha blivit ett bättre avslut på året! Jag är så tacksam över min underbara familj (ja Adrienne med dotter är familj oxå).

Kommer alltid förknippa denna låt med min Adrienne haha

http://www.youtube.com/watch?v=X5pkkAhETYg

Nån gång runt 2 (ingen aning vad klockan var), ringde vi vår gemensamma vän som vi kan kalla Mr Snapp & gav han ett smakprov på vår skönsång....

http://www.youtube.com/watch?v=1MzCMa2wcuo

...är ganska osäker på om han uppskattade det, men huvudsaken var väl att vi hade såååå görskoj? ;)


spirituellabella

Bloggen handlar om mitt liv med spirituella inslag. Att finna & bevara inre lugn & harmoni, strösslat med glädje, kärlek & skratt är enligt mig meningen med livet.

RSS 2.0