Solskensdag

Idag kom våren på riktigt till mig, jag satt på trappan å solade lite medan jag drack kaffe. Lät dörren stå öppen och vårvädrade huset så härliga och glada vårkänslor kunde virvla genom huset. Isolde, Leia å Zita knödde med mig på min lilla trappa, alla var glada å nöjda =)

Det e lite roligt med Isolde, hon har bara legat inne å surat hela hösten å vintern men nu verkar det som om hon har vaknat upp ur sin vinterdvala - hon är pigg, busig och brukar vara ute hela fem minuter i taget! Framsteg mina vänner, framsteg =)

Detta kortet är taget för flera år sen innan Isolde fick skutta runt som hon ville =)

Ägnade förmiddagen att skriva ut kort på mig där jag ler å tapetserade kylskåpet - allt för att jag ska se mig själv som en glaaaad person å därmed bli ännu glaaaadare med en massa a:n.

Letade upp en massa bra affirmationer på nätet som jag klistrade in i ett word-dokument och lade in passande bilder, fick ihop en liten mini-bok som jag ska läsa igenom varje morgon och kväll - det kommer bli såååå bra ;)

Nu ska hundar ut på kvällspromenad!

Kanske Off Topic?

Ni vet ju hur jag alltid säger att det finns en mening med allt som sker även om man inte kan se det när man är mitt uppe i till exempelvis nåt jobbigt. Men ta detta med mina öl-drickar-vanor, jag har massa valmöjligheter för hur jag ska se på detta... Antingen kan man se det ur flera negativa perspektiv eller ur positiva perspektiv, den enda skillanden som detta gör är väl egentligen hur jag själv mår? Hur jag tolkar detta antingen gynnar eller stjälper mitt välbefinnande. Tex:


1. Ingen tycker om mig för att jag inte dricker upp mina öl och så blir jag ledsen i ögat & tycker synd om mig själv... eller

2. Gud va bra att detta ämne kom upp, så jag blev inspirerad av något så jag fick ihop ett helt blogginlägg å det känns jättebra

Det är JAG som bestämmer hur jag upplever världen och händelser i mitt liv! Detta är ju bara en slags metafor men jag vill komma fram till hur mycket bättre varenda individ på denna planet kan må, bara av att vi VÄLJER att tänka rätt!



Om vi har blivit dumpade några gånger har vi också flera valmöjligheter om hur vi vill se på det.

1. Man kan välja att tycka synd om sig själv, fundera på om det är något fel på mig? Borde jag förändra mig osv vilket absolut inte är rätt väg, det främjar inte ens självkänsla eller får en att må bra!

2.  Man kan inse att det handlar om att man bara inte hittat rätt partner ännu. Man borde vara tacksam för att de har försvunnit ur våra liv så att vi nu är ett steg närmare att träffa Mr Right =)

Här handlar det återigen om att tänka rätt, vad mår jag bäst av? För att vi har ju själva ansvaret över vårt välbefinnande - visst?

Hoppa Ni har en underbaaaar dag kantad med rosa fluff å goda kakor!

Öl & Sura Miner

Jag förstår inte hur någon kan ha problem med mitt öl-drickande... För det första sker det väldigt sällan att jag dricker... För det andra så betalar jag mina egna öl och gör därmed vad sjutton jag vill med dem - dricka, icke-dricka eller vattna blommor med dem. För det tredje så pratar jag för mycket istället för att dricka vilket genererar att ölen blir varm å avslagen å därmed ej drickbar längre! Oavsett vilka anledningar jag har till att lämna halvfulla ölburkar omkring mig genom huset borde det väl inte spela nån roll - men joooodååå. Här öppnar jag upp mitt hem för mina kära gäster och så anmärker de och räknar hur många halvfulla burkar med öl de hittar dagen efter (skulle inte förvåna mig om det slår vad om hur många de kommer att hitta) - oförskämt eller helt enkelt onödigt ;)

Å då ska de veta att jag ändå har bättrat mig! Förr så sa jag:

-  Varsegod, den är avslagen jag vill inte ha längre! till alla andra villiga öl-drickare på festen.

 Detta har jag slutat med, jag prackar inte på nån annan mina ljumna, äckligt avslagna öl. Jag borde bli hyllad - men icke då...hmpfh...

My point is - hur ofta anmärker jag på andra som inte äter upp sitt godis, röker upp hela cigaretterna eller dricker sista kalla kaffeslurken med sump? Va? Va? Va? Just det - aldrig! Så jag anser att jag kan få ha mitt öl-drickar-koncept som jag vill ha det utan anmärkning - thank you very much! So be it!

Åååå sen en sak till man kan alltid se på livet som antingen en halvfull ölburk eller en halvtom - å jag seeeer det alltid som halvfull ölburk! Återigen borde jag bli hyllad hehe

Sen kan man ju fråga sig varför jag bryr mig om dessa anmärkningar? Känner jag mig kritiserad? Känner jag att människor inte anser att jag handlar rätt? Tycker folk helt enkelt att jag borde växa upp å dricka upp mina öl som en riktig kvinna bör? Öööö, jag har ingen aning faktiskt men ja, lite upprörd blir jag...alltså måste detta vara en öm tå nån har trampat på? För en gång skull kan jag inte analysera min reaktion och komma fram till något vettigt..  Känner nån för att hoppa in å lösa mina issues? Be my guest =)

Idag ska jag dock inte dricka öl, kaffe med mjölk e heeeeelt ok ;)

Förväntar mig att Anna kommer snart - mutade henne med 5 guldpengar för att hon skulle ta med ett paket cigg från kiosken. Ja, jag veeeet att jag misslyckades med att sluta röka - å det är ett ämne jag vill diskutera ännu mindre än mina öl-vanor så tänk inte ens tanken tack hehe

Harry Potter

Asså jag sitter å kollar efter sommarkurser att plugga å vad dyker upp??? Jag kan läsa:

Harry Potter och hans världar på 7.5 hp

Hur otroligt e inte detta då, jag e typ helnöjd hehe

Vad jag får för jobb efter jag har läst detta? Who cares??? Jag ska plugga Harry Potter - det e det enda som räknas ;)


Måste bara hitta en till kurs på 7.5 hp för att det ska bli heltid under sommaren. Men det ska väl inte vara så svårt? Kan tänka mig att läsa kreativt skrivande eller fantasylitteratur. Undrar bara när jag ska få lite semester... Hade ingen förra sommaren och kommer nog inte att få det innan jag har pluggat färdigt heller... Well well, jag fixar det ändå =)

Jag har skickat in min tenta nu! Det innebär att jag e helt ledig fram tills imorgon när en ny delkurs börjar i pedagogiken. Nu slipper jag ifrån den vetenskapliga delen i alla fall för nu kommer det handla om "Lärande & Undervisning". Me likey better!

Gjorde en regressionsmeditation innan jag somnade igår - alltså vilka insikter man får! Jag vet ju inte anledningen till varför jag känner för att adoptera istället för biologiska barn, men denna regressionen öppnade mina ögon lite mer. Jag var en nunna. Klostret där jag befann mig tog hand om föräldralösa barn, det var barn överallt. Jag kände att i det livet gav jag allt för dessa barn, det var de som betydde allt och gav mig glädje i det livet. Inte konstigt att jag känner "mer" för att adoptera än att skaffa biologiska barn med den erfarenheten i bagaget. Det är härligt när pusselbitar faller på plats =)



Sen var det så himla roligt, Ni måste bara höra detta!! En vän som jag träffat genom Adrienne å som jag inte har träffat irl utan bara på nätet - Trazzi - dök upp på msn. Vi är födda på samma dag å har många likheter, bla att vi är djurmänniskor, har kalla tår å längtar efter Skottland ;) I alla fall frågade jag om hon hade en blogg å det hade hon, kollade in den å vi har valt exakt samma design! Undrar om alla likheter är astrologiskt betingade...vi bestämde oss i alla fall att vi nån gång måste träffas och gräva djupare i det hela =)

Nu ska jag skutta ner i källaren å måla några lister men vi seeees snart =)

Kram på Er alla underbara Ljusvarelser!

Magisk Ring

Jag kan inte komma över dessa smycken alltså...jag måste manifestera dem in i mitt liv! Jag älskar mtt alv-halsband men det behöver vissa komplement för att verkligen skiiiiina....



Som denna ring:

Balance of Mind, Body & Spirit Ring



Sovmorgon

Jisses, det var lääänge sen som jag låg & gosade mig i sängen till 11, men det känns bra att få sova ut på ett sätt. Men annars mår jag alltid bäst av att gå upp tidigt, vet inte varför men det känns bättre helt enkelt. 

Jobbade till 23 igår och det tar alltid några timmar innan jag kan varva ner efter jobbet så det blev sent i säng.  Nu när jag väl är uppe vaknar man verkligen till liv med 14.5 grader i köket hehe

Men jag tog mina vanliga åtgärder å tände massa ljus å tog på mig min stickade poncho som min kära mor har gjort till mig så snart har jag fått upp värmen =)


Visst är det vackert med vinterlandskapet just nu men jag längtar mer efter våååren. Jag å min kära arbetskamrat kom på igår att vi nog måste flytta julen. Det finns aldrig tillräckligt med snö innan jul så man hinner få julstämning, alltså borde vi fira jul typ nu! Men sen insåg vi att vi nog inte får igenom vår önskan om julförflyttning hur mycket vi än vill hehe


Sessan var på AC/DC i Stockholm igår å jag fick en liten filmsnutt som mms, vilket förgyllde de långa timmarna på jobbet - förväntar mig ett telefonsamtal av henne idag så jag får veta hur kul det var =)

Jag ska sätta igång med att skriva färdigt tentan så att jag får vara helt ledig imorgon! Hoppas Ni andra njuter av Er ledighet å gör saker som Ni mår bra av. Lööööve U All <3

Pömsig i ögonen...

Bellsan Bus har varit hos tandläkaren - det var inte lika hemskt som sist och inte behövde jag ta 8 sprutor innan jag var bedövad heller - så sköööönt =) Me happy girlie! Min tandläkare e kanon - kan varmt rekommendera honom =)

Ska snart lägga mig å sussa men innan så ville jag bara säga go natt till er!

Å tipsa om jättefina smycken dock av den dyrare sorten...

Detta smycke ska representera glädje!


Tenta, facebook å jordisk ängel!

Sötaste Sessan kom å hälsade på igår, hon hjälpte mig lite med tentan. E sååååå tacksam, ingen kan förklara pedagogik som hon =)  Det är märkligt hur vissa själar känns sådär ljusa utan att vara direkt intresserade av det spirituella, men Sessan e sån, en liten ängel på jorden utan att vara medveten om det. Det är nog det hela hennes charm kommer ifrån - tror absolut att vi ingår i samma själsgrupp. Jag visade min tacksamhet på ett kanske inte så bra sätt - jag skapade henne en facebook-sida, och det var lite av egoistiska skäl..vill ju se mer av henne på nätet hehe

Denna bild liknar Sessan å hennes själ.

Men jag är inte klar med tentan ännu, har en hel del att fixa men borde få ordning på det tills på söndag när den ska vara inlämnad i alla fall.  Så jag hoppas att Ni sänder mig all Er kunskap om ämnet pedagogik under dagen så jag kan bli färdig ...var på väg att skriva något negativt ...men jag ändrar mig och istället använder orden - med denna underbara å väldigt intressanta hemtentan ;)

Men det är helt otroligt vad svårt det är att omvandla alla negativa tankemönster till något positivt och då jobbar jag ändå intensivt med det varje dag, men det kommer ;)

(Jag gör en mental notering om att skriva mer om positivt tänkande å belöningarna som vi får av det...)

Önskar Er en dag fylld av rosa molnfluff, gnistrande tankar å glädjefyllda skutt!

Blacmore's Night

För några timmar sen satte jag mig i dagbädden i mitt lila magiska rum för att plugga. Jag har allt jag behöver, en alldeles för het laptop i mitt knä, papper om pedagogik högt å lågt, kaffe & jag lyssnar på Blackmore's Night på youtube.

Leia kommer förbi emellanåt för att kolla läget med mig och hon passar på att slicka på tapeten, ja hon är en mycket mystisk dam...men hon är full av kärlek.


Leisan-Bus

Så lustigt nu kom hon igen - hittade in under täcket å sover nu på mina fötter =)

Jag har kommit igång med tentan å det känns himla skönt, det är ju det som är det värsta - att komma igång. Så detta ska nog lösa sig på bästa sätt!

En Kväll Utan Internet

Igår så slutade internet att fungera och det kom inte igång förrän imorse, det var en konstig känsla och väckte en massa gamla minnen. Innan 2000 hade jag inte internet och när jag tänker tillbaka på den tiden så inser jag hur mycket jag har förändrat min sociala interaktion med andra. Internet är min sociala livlina, ok jag har telefon och jag kan träffa vänner men i utsträckningen med hur mycket jag umgicks med andra och pratade i telefon förr i jämförelse mot nu är det en otrolig skillnad.

Jag tyckte det var såååå ensamt i går kväll utan min kära uppkoppling, jag kände mig avskuren från världen. Som om allt roligt och glädjefyllt fanns där mitt under min näsa och var tillgängligt för alla utom mig. Det var nog meningen att jag skulle få mig en liten tankeställare? Anna var här och drack kaffe med mig och om nätet hade varit tillgängligt hade vi kanske inte hamnat i djupa diskussioner och löst några världsproblem för emellanåt hade vi kollat nätet för att hålla oss uppdaterade? Jag och djuren hade det mysigt i soffan medan jag läste en bok, kanske borde man ta några kvällar med "fejkat el-avbrott"? För att kunna fundera mer och komma till insikt om sig själv och livet? För lite distraherande är det ju när man sitter med laptopen i knät och har hela världen framför sig....visst?

Jag läste Attraktionslagen - av Esther & Jerry Hicks

Men å andra sidan vill jag inte vara utan internet alltför ofta, jag menar så många nya underbara vänner som man fått och de hade jag kanske aldrig mött i den riktiga världen med tanke på avstånd och liknande. Kärnan är väl egentligen att allt handlar om balans?

Kärleksfulla Ljusvarelser...

...e vi allihopa...du med å jag meeeed *sjunger falskt*

Det e dock långt till jul å julsånger å just nu känns det långt till våren med. Jag längtar efter pirrande vårkänslor , snödroppar och solsken! Finns det nåt bättre? Ja, kanske att var nyförälskad - det e yummy!!!



Hur sprider Ni kärlek omkring Er idag då? Jag e mest glad å försöker få människor runt mig att smittas av glädje-extas...ja, det är ett mycket svårt jobb som jag har tagit mig hehe

Kanske är lika bra att försöka mig på hemtentan när jag ändå e på bra humöööööör? =)

Ses sen! Kram på Er!

Snuttisar..

...e Ni allihopa! Mina snuttisar ;) Vill bara delge all kärlek som jag känner för Er - Ni e mitt ljus å min lycka. Tack för att Ni finns!




Det har varit en underbar dag å kväll, tiden har bara sagt swosch! Nu e jag hemma igen å ska snart sova....men vill tillbringa lite tid här med Er först =)

Så vad ska vi prata om?  Alla insikter som jag fått under dagen? Ja, det funkar! Asså jag e ju en liten rastlös själ, e inte bra på att vänta på saker å ting, otålig och vill helst att saker skulle hänt igår...men ibland så får man ju helt enkelt infinna sig i att saker å ting inte kan ske med en gång. Så jag har kommit till insikt om att jag måste meditera mera för att få lugn å roooo i min själ å kropp. Allt kommer när tiden är rätt - det gäller bara att sysselsätta sig under tiden. Fokusera på det som är viktigt nu, tex att jag kanske borde plugga mera? Ja det låter vettigt! Mer plugg å mindre oroa sig för framtiden =)



Så nu ska jag trolla bort all rastlöshet genom att roa mig med Snapp å Adrienne på msn - önskar Er alla rosa fluff å en underbar lördagskväll =)









Alla Hjärtans Dag

Sååå nu är den Stora dagen här då ;) Alla e lyckliga å skuttar runt? Passande nog hade jag en dröm om apor och en apa kramade mig - kollade upp apans budskap (mycket talande för alla hjärtans dag)!

Lämna utrymme åt kärleken eller din älskade i ditt liv. Låt kärleken/din älskade växa sig stark. Din gåva är livslång kärlek. Här handlar det om att ge dig själv tid att älska. Med andra ord - låt inte arbetet/dina särintressen m.m ta överhanden.

Letade på nätet efter vad det var för sorts apa som kom till mig och jag tror jag hittade den - markattan. Budskapet från dem är:

Stå på dig och var ihärdig. Din gåva är att vara envis. Markattan känner inte till meningen med att ge upp!



Kommer att bli spännande att se vad denna dagen kommer att ge för insikter.

Just det ja, nu kom jag på en sak som jag skulle berätta för Er. För ett tag sen berättade Adrienne att Sonia Chouquette alltid brukar fråga sina klienter vad de skulle göra om de inte var rädda för någonting. Det borde väl vara ett bra sätt för att ta reda på vad vi skulle göra med våra liv om vi var helt fria från rädslor och vad som vår själ vill att vi ska uppnå. Jag har kommit på ett par saker, kanske dyker det upp fler insikter med tiden? Här kommer de i alla fall:

* Om jag inte hade varit rädd att vara utan mitt hus och långt ifrån mina älskade familjemedlemmar & vänner så hade jag velat bo i ett hus på landet i england eller skottland. Huset hade haft enorma fönster överallt och det hade känts som om jag levde mitt i naturen. (Har kollat en hel del på Grand Designs så jag vet att dessa hus existerar.)

* Där i England eller Skottland hade jag startat mitt egna företag och hjälpt andra att laga deras trasiga själar.

* Jag hade även startat mitt egna företag här i Sverige om jag inte hade varit rädd för min ekonomiska situation.

* Hade jag inte varit rädd för att jag inte hade tillräckligt med tid eller pengar hade jag startat ett center för hundar å katter som inte har bra hem eller som inte har hem överhuvudtaget och förmedlat dem vidare till goda, kärleksfulla hem.

* Hade jag inte varit rädd för min ekonomiska situation och för att inte klara av att uppfostra ett barn på egen hand hade jag adopterat ett barn, eller flera som inte har fått en bra start i livet.

Ja, det är nog det som jag kommer på just nu. Vad skulle Ni göra om Ni inte var rädda eller oroliga för någonting?

Sugen...

...klockan är snart 23 å jag borde soooova, jag har en massa att uträtta imorgon... Ringa vetrinären, plugga (2 böcker ska vara utlästa tills på måndag då jag ska skriva en hemtenta), måla några lister och så ska det väl städas lite som vanligt ;)

Men i vilket fall så är jag väldigt,väldigt sugen på något nu...choklad av alla de sorter skulle passa mig alldeles utmärkt men jag orkar inte gå ner å rota i skåpen. Det är lite kallt å jag trivs gott under mitt varma & fluffiga täcke, det e bara armarna å de små fingrarna som e lite kalla för tillfället....men snart ska de oxå få värma sig medan jag lallar in i sömnlandet.

På lördag e det alla hjärtans dag - har det undgått någon? Å jag ser framemot en underbar tjejkväll hos Adrienne med en massa djupa samtal, skratt å rosa fluff - jo det har Adrienne minsann lovat miiiig =)

Den Violetta Flamman

Adrienne har pratat om den violetta flamman ofta, men jag har inte riktigt tagit det till mig förrän nu. Vad skulle jag göra utan Adrienne som lär mig så mycket? Är så tacksam för vår vänskap

"I AM a being of violet fire!
I AM the purity God desires!"



Jag kommer att släppa in den violetta flamman i mitt liv på allvar nu. Vill Ni oxå prova? Klicki klicki här!


Alla är vi på olika nivåer i vårt lärande och vissa saker känns rätt för oss och andra inte, och vilken tur att vi har denna känsla som kan guida oss till det vi är redo för just precis nu i denna stund. Det som inte känns bra idag kan dock kännas rätt imorgon. Att vara öppen för de budskap du får från din omgivning är en bra början eftersom vi blir guidade i rätt riktning inte endast av våra guider utan också genom vänner och ibland främlingar.

Önskar Er en underbar dag!

Morgon I Vetenskapens Tecken

Ibland undrar jag egentligen vad jag håller på med, jag som anser mig själv vara ganska insatt i hur världen fungerar och hur viktigt det är att hitta ens själs önskningar och inte syssla med annat oviktigt. Men ändå så sitter jag här med en massa böcker om saker som jag inte uppfattar som intressant nånstans, vetenskapliga artiklar och information om hur jag ska lära mig att skriva på ett akademiskt och "riktigt" sätt. Gah - e det enda jag har att säga!  Hur viktigt på en skala ett till tio kan det vara för min själ att kunna sådant? Som om jag skulle författa vetenskapliga artiklar i min framtid? I Think Not!

Well well, jag kanske har nytta av nånting i min framtid även om jag har väldigt, väldigt svårt att se det nu... Jag vill hjälpa andra människor att må bra, att se positivt på allt som sker i livet, att människor tar tillbaka sin egen kraft för att inse att de styr sina liv, de kan påverka allt som sker. Men inget av detta kommer grundas i vetenskapens namn. Nej allt kommer ifrån att lyssna inåt och förstå sig själv, det är där alla människors resa börjar. När vi väl har kommit underfund med vilka vi är, vad vi är ämnade för att göra här på jorden och vad vi verkligen blir lyckliga av - det är då miraklen börjat ske. Visst, vägen dit e krokig och vinglig men när man väl har börjat att gå den vägen inser man att inget annat är lika viktigt! Självutveckling och att skala av alla lager av "icke-eget/egna" värderingar och tankar som vi nånstans på vägen har plockat upp från andra är suuuuperviktigt för oss å vårt välbefinnande.



Jag har oxå mina dåliga dagar, men jag vet att det bara blir bättre - att gå in i hjärtat å känna kärlek och glädje och framförallt tacksamhet för allt underbart vi har i våra liv, alla dessa kärleksfulla människor som hjälper oss att komma till insikt, som stöttar och älskar oss. Vi måste stanna upp och tacka så ofta vi bara hinner och orkar. Även de saker som just nu känns jobbiga, för vi ska säkert lära oss något av det? Även om det är att ta en annan inriktning i livet eller om det är något som vi behöver uppleva för att få en insikt som tar oss närmre vårt livssyfte.  Livet är en ständig resa av lärdom och insikter och jag är tacksam för att jag får uppleva det =)



Vet inte om jag har nämnt det förut men våra gajder, hjälpare och skyddsänglar får aldrig lägga sig i våra liv om vi inte ber om hjälp, vi har fått den fria viljan och vill vi klara oss själva så har vi den valmöjligheten. Men själv anser jag att det blir så mycket enklare med gudomlig hjälp. Om vi är oroliga finns det en underbar liten bön som är bra för att beskydda oss och våra nära och kära:

"Powerful protectors from Heaven. Powerful allies by my side! I need your strength, courage, and protection beside me. Please come to me now!
Thank you, Archangel Michael, for giving me the courage to move forward fearlessly.
Thank you, Ashtar, for protecting me in all ways.
Thank you, Brigit, for helping me be a loving warrior on behalf of my beliefs.
Thank you, Cordelia, for removing stress and tension from my mind and body.
Thank you, Green Tara, for bringing me rapid results to my prayers.
Thank you, Horus, for helping me clearly see the truth of this situation.
Thak you, Kali, for helping me stand my ground.
Thank you, Moses, for helping me be a fearless leader.
Thank you, Saint-Germain, for helping me stay positive, cheerful and optimistic.
Thank you all for being with me and helping me rise up to, and rise above all illusions and problems. Thank you for helping me grow and learn from all challenges. Thank you for reminding me to breath and be centered in peacefulness!"


Bönen kommer från Doreen Virtues bok - Archangels & Ascended Masters, A Guide to Working and Healing with Divinities and Deities, som jag rekommenderar varmt!

Ekorr´n Satt I Eken

Kan inte glömma den lille lurvetussen som jag såg förut idag, sån underbar liten varelse. Funderar på att gå till hans ek imorgon å lämna lite nötter som tack för budskapet och för att han förgyllde min dag =)




Hade väldigt svårt för att somna inatt, lyckade nog fara till drömlandet vid 4-tiden å nu borde jag vara jättetrött men icke då... Adrienne nämnde att det var fullmåne - kanske påverkar det mig? Jag ställde ut alla kristallerna på trappan så att de kan rensas i månljuset inatt iaf, det kan de behöva =)


Hoppas bara att jag vaknar innan skatorna har stulit mina pyriter....



Pyrit kallas ibland för The fools gold. Stenen hjälper dig att finna leken i allvaret, att leva i nuet och låta energin flöda. Kan driva gyckel med den som är girig. Pyriten används även om du önskar mindre uppmärksamhet och vill bli osynlig. Pyriten gör att människor inte lägger märke till dig, samt är praktisk att använda när du vill dölja någonting för omvärlden.

Nu vet jag vad jag ska stoppa i mina fickor när jag har en dålig dag och inte vill bli sedd när jag handlar ;)

Nu ska jag nana mig - nattis!!!



Tjingeling!

Yepp, jag har en liiten sak att erkänna - jag har inte pluggat som jag borde gjort idag - det kom lixom upp annat... Men jag har fortfarande inte rökt iaf =)

Nu ska jag delge Er vad som hänt sen sist, var ju några timmar sen vi hördes ;)

Solen sken sååå vackert å jag kände att mitt kronchakra behövde bada i solljuset, så jag har varit ute å vandrat på moder jord och fotat lite smått & gott.







Men det bästa av allt var att jag lyckades få se en underbart söt ekorre i en gammal ek!




Jag har lagt in ekorrens budskap tidigare men här kommer det igen:

Var nyfiken å prova på allt! Gör dig av med det gamla och lev helt i nuet. I nuet skapas nya möjligheter för dig. Din gåva är upptäckarglädje. Med andra ord - ut med det gamla och in med det nya!

Ängla-Grisar

Jag fann de små liven som jag letade efter. Inte exakt den vita grisen som jag var ute efter men två små vita grisar å en stooor rostig en - gullegrisar hela högen =)



Jag ska plugga nu men vi ses säkert sedan - över en kopp kaffe på msn kanske?

Fredagsnöjet!

Hittade en massa vackra bilder som Adrienne hade lagt i vår delade mapp på msn. Sån myskänsla =)



Imorse var det härligt att vakna i mitt rosa sovrum å se ut genom fönstren och upptäcka stora vackra snöflingor som föll ner från himlen. Allt som fattades var en kopp kaffe i sängen men man kan ju få som man vill precis hela tiden ;)

Fler magiska bilder följer...





Imorgon har jag något viktigt att utföra, jag ska nämligen ut på Ängla-Gris jakt. Ja, måhända detta låter lite märkligt men jag har sett en sak på nätet å jag bara måste ha den!! Hoppas Ni alla håller tummarna för att jag ska hitta denna magiska artefakt - är övertygad om att den kommer skänka mig lycka, kärlek och gott humör =)

Bedöm Själva! Denna kan man ju bara inte vara utan =)




Jade!!!

Kom bara på en sak som jag glömt tala om - om du har tandvärk använd jade. Skulle föreslå att sova med den under kudden. Det ska funka finemangen =)



Lillmissen Leia är brunstig, hon vill ut å leka men jag håller henne inne som en duktig matte bör. Men att ett sånt litet pyre kan framkalla sådant högljutt mjauande övergår mitt förstånd...

Nu ska jag lägga mitt lilla huvud på kudden å fara iväg till drömlandet - ska försöka minnas mina drömmar så att vi kan analysera dess innebörd imorgon! Sov sött Snorkar & Snorkelinor!!!

Vad Ska Man Hitta På Nu Då???

Under dagens lopp har jag hittat på en masa ursäkter för att inte ta tag i det jag borde - plugga... Jag har bla:

* Bryggt kaffe typ 6 gånger
* Pratat med Adrienne i telefonen
* Lyssnat på Hayhouse
* Målat några bord å lite annat smått å gott
* Jag har ätit några gånger
* Filosoferat över varför min dator helt plötsligt har blivit seg
* Städat
* Svarat på mail
* Fått några nya insikter
* Varit å köpt snus

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för att undkomma pluggandet...men jag tror att jag är i starkt behov av en kladdkaka å en kopp kaffe. Å när jag är färdig med det är klockan så mycket så det är ingen idé att börja plugga...bättre att jag tar det imorrn, eller hur? Jaaaaaaaaaaaaa!!!




Ja, nu när vi gemensamt har kommit underfund med att det är bättre att plugga imorgon känns det bättre =) Det är så skönt att Ni alltid håller med mig ;)

Roligaste sms:et för dagen (och det enda för den delen hehe) kom från Adrienne:
SNÖJAAAJ! STOOJA FLINGOJ! Ska vi åka pulka?

(Ja, vi pjataj ofta bebisspjåååk baja föj det e så joooligt )



Största bedriften för dagen:

Bellsan Bus har nu varit rökfri i ett helt dygn - Yaaaaaay



Ljuvlig Dag

Tänk att det kan vara så underbart att vakna upp å inse att en alldeles ny och ljuvlig dag är här!



Stod i duschen å funderade vidare på livet i allmänhet - jag tror ju stenhårt på att vi skapar vårt eget liv med allt vad det innebär så ibland säger/skriver jag ju saker som inte är sanna men för att jag vill att det ska vara sant. Tex åååå vad jag mår bra idag - fast att jag egentligen inte mår bra nånstans... Frågan är ju om Ni märker när jag talar sanning? Men jag måste hålla på med sådana affirmationer för att höja min energinivå igen. Ni vet ju uttrycket lika barn leka bäst - å jag vill ha glada å skuttiga energier så jag attraherar mer sånt in i mitt liv.

Måste plugga kinesisk filosofi idag å tänkte samtidigt lyssna på hayhouse!

See U All Laaaaater =)

Min själ...

...eller om man ska kalla det för mitt sinne, vet inte riktigt... Men i alla fall min själ/mitt sinne är som en fladdrande fjäril, jag tänker, funderar & analyserar jämt å ständigt. 



Jag tycker inte så mycket om jordiska saker (förutom kärlek) eftersom de känns tunga och tja...inte jag helt enkelt.... Jag fokuserar hellre på det spirituella - meditation, visualisering och andlig utveckling. Men kruxet är - som mina kära vänner påpekade - att vi lever ju faktiskt här på jorden och kanske glömmer man bort att jorda/grunda sig emellanåt. Det är jag inte alls bra på så jag måste börja jobba på detta! Men eftersom jordiska saker känns så långt ifrån mig kan jag inte komma på vad jag ska göra för att bli jordad.... Vara i naturen kanske? Men, men, men, vad mer då? Man går med föttern på jorden ständigt - en bra början är kanske att ta mer hand om fossingarna. Fler fotbad och mer kräm att smörja in dem i? Japp det ska jag börja med ikväll!

Luuugn å Roooo

Jag vill ha murgröna i min trädgård, som klättrar upp för mina fruktträd, tänk vad trevligt det hade varit på vintern med massa grönt i snön =)




Min längtan efter våren är väldigt stark just nu, men vintern är oxå vacker..





Sist vi hade spirituell kväll hos Adrienne bjöd hon på en underbart god sallad - blev inspirerad å försökte mig på att göra en egen idag med kikärtor, kidneybönor, babyspenat, gurka, tomater, majs, paprika, champinjoner å fetaost
- yummy, yummy in my tummy =)

Var hos tandläkaren igår, var en ganska otrevlig upplevlse men efter 8 sprutor kände jag inget av den ilsket brummande borren - vilken lycka!!! Skuttade glad i hågen hemåt eftersom jag äntligen träffat en tandläkare som bedövar tills smärtan försvinner. Men jag sa "yaaaaay" lite för tidigt...när bedövningen släppte värkte det något otroligt i tanden. Somnade till slut vid tre-tiden men det var 6 oerhört jobbiga timmar. Något skulle jag väl lära mig av denna upplevelse- vet bara inte vad ännu...



Visst ska man sortera filmer eller böcker i färgordning å minsann inte beroende på kategori!

Tyckte lite synd om mig själv så tog ledigt från allt pluggande idag! Istället ägnade jag mig åt att sortera och omstrukturera garderober och mina kläder - ordning å reda nu minsann =)
Har städat lite grann å nu tittar jag på Time Team - ja jag vet...jag e insnöad! Men det e bättre att vara beroende av Time Team än World of Warcraft å det har jag inte spelat på evigheter - me good girlie ;)
Nämnde ju Phil Harding i ett tidigare inlägg å jag tror jag vet varför jag gillar honom - han e alltid så glad å positiv.

Nu ska Bellsan Bus äta lite mer sallad - men vi ses ju sen igen!




Sammanställning av Passioner

Med andra ord vad jag ska bli när jag blir "stor" hehe

Rimligtvis borde jag ju jobba med något som innebär att jag ofta reser till Englands landsbygd. Kanske borde jag på något sätt vara med på varje inspelninga av Time Team & Morden I Midsomer och ha något jobb som inte finns idag - men när jag kommer på det så innebär det att de inte kan vara utan mig - typ ge reiki-healing till alla som är med i inspelningarna för att de behöver slappna av? Jaaa vilken bra idé =)

Varje dag som det är vackert väder - då är jag ledig eller så arbetar jag med något som innebär att man är ute i solen

Låta min blogg bli såååå populär så att jag får stora sponsorer som innebär att jag kan ägna mina dagar åt att blogga spirituella inlägg - det hade helt klart varit Yaaaaay med stort Y

Få en framgångsrik butik med antikt å nytt så jag får resa runt i världen och fynda nya saker å ting till min populära butik

Ja det var nog en bra sammanfattning - jag är nöjd!



Men nu vill jag ju höra alla Era framtidsdrömmar när Ni utgår från Era passioner - fyll på med dem i  kommentarererna!!

Massa Ljus Å Kärlek Å Glittriga Glädjefyllda Energier Till Er Alla







Näe nu blir jag upprörd!!!

Telia har stulit mitt koncept!!! Har Ni någonsin hört talas om rosa fluff innan Ni mötte mig? Det e jag som avslutar mina sms med att önska Er rosa fluff & glittriga energier INTE Telia men nu har de lyckats sniffa reda på detta å bara snott mitt rosa fluff-koncept rakt av...  Lite ledsen i ögat blir man faktiskt... De kunde ju ringa å tacka för tipset åtminstone tycker jag ;)



Å å å å ja just det! Jag glömde en passion! Blogga är en annan viktig passion i mitt liv - det gör mig glaaaaad =)

Mina Passioner

Ja det är dags att göra en lista av alla mina passioner och se om vi kan finna något mönster i det hela för att se vad jag bör ägna mitt liv åt...typ...bra idé va? Är fortfarande inte helt säker på vad jag bör jobba med...att det ska vara så attans besvärligt att finna sitt livssyfte?

Kanske borde jag definiera vad ordet passion står för enligt mig? En passion innebär att när jag ägnar mig åt den sysselsättningen mår jag bra på alla sätt och vis, tiden flyger förbi och jag känner mig harmonisk, upprymd och lätt i mitt sinne. Kanske borde man kalla det för intresse men det låter ju så mycket tråkigare hehe


* Fynda på auktioner & loppisar å sen inreda mitt hem med alla underbara & vackra ting




* När jag sitter i solen känner jag att jag blir fylld med energi, värme och alla möjliga underbara känslor



* Våren & sommaren får mig att bli lycklig i både kropp & själ! Allt blir så mycket trevligare under dessa årstider, värmen, ljuset å glädjen återvänder. Vackra blommor ploppar upp i trädgården, pippifåglarna sjunger  å man kan ligga på gräsmattan och leta efter budskap i molnen som gungar på himlen - allt är så fantastiskt så man bortser från surrande getingar, tvestjärtar som våldgästar mitt hem och myrorna som snor smulor från min tallrik!



* Att se på Engelska serier får mig att flyga högt i hjärta & tanke, de tre på topplistan är:

1. Time Team (Tidsresenärerna) - det är hela konceptet som e grymt men självklart är det känslan av "the english countryside" som lockar mest. Fast Mick i sina regnbågsfärgade randiga tröjor charmar mig med & Phil e en himla kul snubbe med sin snygga hatt å trassliga hår - just love em =)



2. Sen kommer nturligtvis Morden I Midsomer - behöver jag säga mer? Noes =)



* På tredje plats kommer Vicar of Dibley - Tröttnar aldrig på denna underbara serie =)



* När jag blir killad på ryggen är jag i himmelriket (kan vara den störstaste- ja det heter så -  passionen?)

* Alla mina underbara djur förgyller mitt liv enormt, nog för det är väldigt trångt i soffan emellanåt men finns det hjärterum finns det stjärterum =)



* Läsa, lyssna å se på spirituella böcker, ljudböcker och filmer - blir alltid uppspelt av nya insikter!



* Att dagdrömma & visualisera den perfekta framtiden å allt vad det innebär, tex att starta något eget tillsammans med goda vänner och kunna umgås med dem varje dag samtidigt som man jobbar  -
det vore defintivt ett weeeeeeeeee-tillfälle hehe

Ja, det var nog de som jag kom på idag...får skriva upp en ny lista om jag kommer på fler ^^

Bidde så trött så jag orkar inte sammanfatt vad jag har kommit fram till, vet inte ens om jag har kommit fram till något men jag har gjort mig själv på mycket bättre humör i alla fall hehe

Pussar Å Kramar Till Er Underbara Ljusvarelser!

Gimme Gimme Gimme

Idag ber jag alla vänliga själar att telepatiskt sända mig all kunskap Ni har angående Kinesisk Filosofi! Nog för att jag kan ha djupa tankar å diskussioner emellanåt men detta är på en helt annan nivå! Jag tycker det e skitsvårt att få grepp om Konfucianismen och så ska jag förklara det på engelska med...puh...men men jag litar på att allt går bra med Er hjälp =)

Me Löve U All Bigtime!!!


Vill tacka just Dig för att du är en underbar person och för att Du berikar denna världen med din härliga energi. Tack för att Du förgyller vardagen för så många!

spirituellabella

Bloggen handlar om mitt liv med spirituella inslag. Att finna & bevara inre lugn & harmoni, strösslat med glädje, kärlek & skratt är enligt mig meningen med livet.

RSS 2.0