Det Blåser med stort B!

I varje gammalt fönster i huset finns det små små springor där vinden tränger in, det fläktar i mitt hår, mina fötter blir kalla & tyvärr sjunker mitt humör. Kallt å jag går bara inte ihop.... Sen får jag skylla mig själv att jag ville behålla de gamla fönstren -  men de e lixom dem som skapar den gammeldagsa atmosfären som jag älskar. Så jag får helt enkelt bita i det sura äpplet hehe



Jag gillar alla årstider och fascineras av dess charm men jag är ändå en sommarflicka. Så fort solen e framme ligger jag i solen å njuter, värme, värme, värme! Jag vill ha mer värme just nu! Men om vi pratar väder då  - sol tar jag mer än gärna, åska funkar, regn å snö kan jag ta...men blåst??? Åååå vad jag har svårt för blåst som trasslar mitt hår och tränger sig in under alla tjocka lager av kläder. Varför? Jag har ingen aning... Men jag har ju som vanligt teorier =)

Jag är tviling (lufttecken) å jag e lixom ganska virvlig och flygande å vinande av mig själv, kanske blir det för mycket av det goda när det det sätter igång att blåsa ute? Hmmm, vad tror Ni om det kära vänner? Är jag något på spåren?

Sen undrar jag oxå om det är vanligt med katter som snarkar? Kattflickan Isolde är en hejare på det i alla fall, ibland förstår man inte vad det är för knorrande konstiga ljud - sen inser man att hon sover så djupt å skapar söta å underbara knorrande snarkningar ~ hehe hon e rolig hon =)

Nu får jag kaffebesök så vi hörs seeeeeeeeeeeeeen =)

Mina Mifflingar & Vofflingar

Jag är så oerhört tacksam för mina älskade djur som förgyller mitt liv.





Jag är oxå oerhört tacksam för min underbara familj & mina underbara vänner som förgyller mitt liv!
Tack för att Ni finns =)

Earth Hour

Var Ni med på att släcka ner allt igår? Jag hade massa levande ljus å försökte måla i det dunkla ljuset, sen var det dags för hundpromenad så jag tyckte timman gick väldigt fort.



I går blev jag sugen på att se på nåt riddaraktigt - det fick bli King Arthur. Fast jag målade samtidigt å var lite rädd för otäcka scener så min kära kusin fick hålla mig uppdaterad om vad som hände å jag kikade bara lite emellanåt när musiken var luuugn ;)

Men idag skulle jag vilja se någon magisk film som Avalons Dimmor men den har jag redan sett så vill ha nåt nytt i den genren... Jag får ut å leta filmtips på nätet, kanske hittar jag något fascinerande?



Jag känner mig dragen till en sida på nätet idag ~ messages from the angels. Kanske fnns det något som Ni kan ta till Er oxå?

Sedan drömmer jag mycket om stjärnor på himlen nuförtiden - funderar på vad det kan handla om? Har Ni några idéer om varför ~ tell meeeeeee =)

Jag önskar Er en alldeles underbar dag, fylld av tacksamhet å positiva tankar!







Snö? Nu? Är det jul igen??

Lite förvånad i ögonen blir jag när jag vaknar ~ snö i massor??? Tänder många ljus, sveper in mig i varm å fluffig filt, tar min kopp kaffe och sätter mig vid köksbordet, snön virvlar runt fönstren. Får lite julkänslor vilket känns underligt och fel ~ jag skulle ju vårstäda och vända mitt ansikte mot solskenet idag. Planerna är inställda! Känner lite på min överläpp som ömmar ~ jahapp, då var det munsårsdags då. Måste hitta min vectavir-salva sedan, just nu orkar jag inte lyfta på den lilla rumpan, sitter hellre här med Er =)



Avalon var sådär sugen på att gå ut, men som vanligt klarar han inte av att vara inne för länge innan han ställer till med jäkelskap så han trotsade det kalla vita, gick ut och höll svansen högt. Som att han skulle erkänna att snön e lite äcklig och skrämmer honom - icke då! Det är Mr Avalon vi pratar om. Han ser sig inte som ett husdjur inte, han är Prinsen med stort P och vi andra som bor här är hans betjänter. Ibland kanske man har annat för sig och inte kan säppa ut honom precis på sekunden som han vill gå ut. Det tolereras inte! Han har kommit på att om han jagar sina systrar, putter ner blomkrukor ur fönstren eller balanserar på tv:n, då blir mamma arg och släpper ut honom. Så om inte några mjauande hjälper för att få mamma/betjänt att öppna dörren då sätter han igång med sina busstreck. Ja dum är han inte, bara lite krävande ibland hehe



Igår började jag vårstäda trädgården, fram med skottkärra, spadar & krattor. Det började bli väldigt fint! Men nu är allt begravt i snö. Ja, det var väl meningen att jag skulle syssla med inomhusaktiviteter idag då. Fick min massage/healingbänk igår, det var ett "yay-moment". Saken är bara att den e stor, väldigt stor å mitt hus är litet med väldigt små rum. Inser att ommöblering krävs för att få plats, men jag kan bara inte bestämma mig hur jag ska göra. Ska gröna rummet eller lila rummet bli behandlingsrum? Är ju inte roligt att flytta in min lila fotölj i det gröna rummet...å andra sidan så passar dagbädden så fint i lila rummet så jag vill helt inte flytta den in i gröna rummet... Well well jag kommer nog på den bästa lösningen under dagen. Så just nu innan jag har kommit igång igen och borstat av mina massage å healingkunskaper har jag förmånliga priser ett litet tag för familj å vänner ~ så det är bara att boka tid ^^

Jag Är Lite Ställd...

...efter hundpromenaden insåg jag att något på väggen i hallen var annorlunda. I julas så köpte jag söta änglaprydnader att ha på väggen och de har fått sitta kvar. I vanliga fall ser de ut såhär:


 Men nu när jag kom hem så stod den ena ängelprydnaden rakt ut någon hade liksom snurrat den och den var upp å ner.



Jag vet inte om detta är något som någon vill säga mig eller om någon av mina gäster har velat skojja till det? Fast jag har inte haft besök sen i lördags så jag tycker jag skulle ha märkt det innan... Ja jag vet inte vad som har skett. Kanske borde jag fråga mina änglakort vad detta handlar om? Ja, det gör jag!



Ja, det var ju intressanta kort. Jag ska se positivt på framtiden & förvänta mig det absolut bästa =)

Dagens Inne-Lista

Alla har ju inne- å ute-listor å då får jag väl oxå klämma in en sådan lista a la Spirituella Bella. Det innebär ju givetvis att det bara blir en inne-lista eftersom jag inte vill lägga energi på dåliga saker =)



Nr 1 ~ Gilmore Girls
Underbar serie med härliga karaktärer och underbar miljö.

Nr 2 ~ Våren
Sol, kvittrande pippifåglar, vårblommor, ljusare kvällar å tvätt som hänger på tork ute.

Nr 3 ~ Möblera Om
Flytta om möbler, saker å allt annat som sitter löst. Rör om i energierna i ditt hem å låt nya fräscha & positiva energier virvla omkring som kommer generera mer glädje i ditt sinne. Köp eller låna Feng Shui böcker för tips.

Nr 4 ~ Solskyddskräm
Jag har hört att solen är stark för vår känsliga hud såhär på våren så jag säger yaaaaay för solskyddsfaktor så att man kan sitta timma efter timma i solen utan att bli bränd =)

Nr 5 ~ Promenader
Att gå långa härliga promenader och andas in vårluften i djupa andetag ~ det är godis för själen det!

Affirmation

Hayhouseradio måste vara det mest underbara som finns tillgängligt för oss i denna tid. Vareviga gång jag lyssnar så får jag alltid någon bra insikt, ett underbart tips eller en perfekt affirmation att använda mig av. Vi ska vara så glada över Louise L Hay som startade hayhouseradio, hon har även de absolut bästa affirmationerna. Hon är definitivt en ängel här på vår jord =)


Lousie L Hay

Just denna affirmationen kommer inte från Louise men den känns bra ändå.

Varenda dag, varenda minut och varenda sekund är jag totalt immun mot alla sorters negativitet. Jag är endast mottaglig för positiva energier, människor, händelser, överraskningar och situationer.

Häromdagen lyssnade jag på en show om hur vi attraherar överflöd på alla plan i våra liv. De pratade om vikten av att inte falla in e de negativa tankemönstren om hur dålig ekonomin är runt om i världen och att det inte finns jobb . Även om alla andra vill befinna sig på det planet måste vi ställa oss utanför det. Vi måste känna att jag kommer alltid att ha gott om pengar så jag klarar mig utmärkt och kan köpa vad jag behöver och vill ha. Det kommer alltid att finnas ett perfekt välbetalt jobb för MIG oavsett hur arbetsmarknaden ser ut.

Hon som höll i showen ~ Peggy McColl ~ berättade om att hon har en "tacksamhets-journal" som hon skriver i varje dag. Hon berättade att hon ville ha sålt en fastighet och eftersom marknaden ser ut som den gör blev inte andra hus i samma klass som hennes sålda för så mycket. Men hon skrev varje dag att hon var så tacksam för att hennes hus blev sålt för den stora summan pengar som hon ville ha. Efter två veckor så sålde hon fastigheten och hon fick de pengarna som hon ville ha trots att summan var högt över vad alla andra hus i området blev sålda för. Det är så otroligt viktigt att vi tänker positivt om allt vi vill ha i vårat liv och är tacksamma för att det sker. Jag ska genast börja skriva i min egna "tacksamhets-journal" å det antar jag att Ni oxå kommer börja med? ;)


Peggy McColl

Drömvärlden

Jag vet inte varför men det dyker upp en massa djur i min väg och jag drömmer märkliga drömmar som känns ovanligt betydelsefulla, fast jag vet inte vad de betyder.

Men i vilket fall så kom vårens första nyckelpiga å hälsade på mig igår och jag såg två ormvråkar. Jag tror stenhårt på att Universum skickar budskap till mig genom djuren.

Nyckelpigan ville säga: Älska dig själv och världen älskar dig. Någon tänker på dig med kärlek. Din gåva är att känna dig älskad.



Ormvråkens budskap var: Det är din egen väg som gäller nu  - den väg som du har valt i ditt hjärta. Din gåva är att gå din egen väg. Här handlar det om att INTE följa i någon annans fotspår. Du vet vad du vill - så skapa det! Du har alla förutsättningar för att lyckas. Släpp dina tvivel.


Å vad jag gillar djurens budskap =)

Drömmen som jag nämnde handlade om budskap från gajder men budskapen som jag fick var inte så trevliga. Jag drömde att "min gajd" sa till mig att jag bara var den tredje gradens healer (vad sjutton det nu betyder) och att jag skulle få tillbringa många fler livstider här på jorden för att komma någonstans. Eftersom gajder endast ska lämna positiva budskap, vara stöttande och kärleksfulla kan inte detta vara ett budskap från det högsta gudomliga ljuset. Antagligen måste jag modifiera min bön om beskydd så att den innehåller att jag under min sömn endast befinner mig på höga astralplan och får gudomliga budskap. Å som vanligt är det så lustigt så att jag idag sätter på hayhouseradio och lyssnar på Denise Linns show och hon pratar om hur man ska gå tillväga för att hamna på rätt ställen när vi sover ~ är detta de synkroniserade budskap som det pratas om kanske?  =)

Lördagsenergier

Hej Sötaste Ljusvarelser!

Idag har jag suttit på min trappa och pluggat i solskenet. Jag har även haft samtal med Adrienne och skrivit ner några affirmationer.

Jag är så tacksam över min perfekta hälsa - fysikt, psykiskt och emotionellt.

Jag är så tacksam för att allt är perfekt på alla plan i mitt liv, hälsa, kärlek, ekonomiskt, andligt och relationsmässigt.



Har tvättat och hängt tvätten på tork ute i solskenet =) Sedan skulle jag städa lite och skakade Zitas filt ute, då började det skvätta något på mig... Isolde hade kissat på filten å nu hade jag kattkiss över hela mig...ojade mig lite och hoppade sen fort in i duschen. Som jag brukar säga ~ det finns alltid en mening med allt så jag antar att det var dags för mig att duscha å rensa min aura igen trots att jag duschade i går kväll. Haha well jag är nöjd i alla fall. Bestämde mig imorse för att jag skulle få en perfekt dag å den har varit underbar än så länge trots kattkisset hehe

Nu ska jag skutta iväg på kalas ~ ta hand om Er tills vi ses igen =)

Meeeer Budskap

Vaknade klockan 6 imorse av vrål ~ katter som slogs ute! Efter jag hade försäkrat mig om att alla mina katt-bebisar var inne somnade jag om. Men måste ta reda på vad katten har för budskap till mig:

Älska dig själv å sätt dig själv främst. Utan rädslor är du fri att njuta av allt som livet ger dig. Stärk relationen med dig själv. Din gåva är att njuta av livet samt när du älskar dig själv till fullo- fruktbarhet.



Tack kissemissarna för budskapet!

Svanens Budskap

Jag har sett svanar överallt det senaste, flygande å vilande på ängar å dom e mååånga. Himla vackra djur faktiskt.

Svanens Budskap är:

Sången/musiken är din medicin. Din gåva är inspiration. Här handlar det om att använda sång/musik som ett medel för att må bra/vidareutveckla dig själv.


Det där var ju lite spännande faktiskt, tror inte det blir så mycket sång men jag e bra på att lysna på musik =)

Saknar sånadär magiska drömmar som är fyllda med glädje & kärlek ~ å som får en att sväva på rosa moln i flera dagar efteråt. Ska försöka åstadkomma en sådan dröm inatt. Japp, jag börjar jobba på det redan nu.

Nattis mina perfekta & fulländade vänner!

Harmoni, Lycka å Qi-Gong

Hej alla kära vänner!

Idag har jag tagit hand om min själ samtidigt som jag har gjort lite nytta å pluggat. Satt i solen å njöt av värmen och visualiserade ett starkt vitt ljus som kommer in genom mitt kronchakra och fyller hela mig. Ljuset går som ett filter genom min kropp och tar med sig gamla, stagnerade och negativa energier som jag inte vill ha och ljuset puttar ut dessa energier genom mina fötter som sedan moder jord tar hand om. Jag gjorde detta tre gånger och kände mig fylld av värme, harmoni och lycka.



Blev sugen på att ta upp qi-gongen igen så jag bläddrade igenom mina kompendier ~ och fick världens idé! Självklart ska jag stå i solen och göra qi-gong rörelserna varje morgon, samtidigt som jag ska fokusera på det som jag är tacksam över i mitt liv. Vad grannarna kommer att säga? Haha jag tror de är vana vid att se ovanliga saker ske i min trädgård ~ det är väl roligt om de får ytterligre något att skvallra om. Det är ju inte så att jag har tänkt att stå naken i solskenet ~ nej, nej, det är alldeles för kallt för det ;)

Vårkänslooooor!!!

Japp, idag har den kommit på riktigt! Jag älskar våren, jag älskar solen, jag älskar Er - allt är perfekt!


Att sitta i solskenet å dagdrömma om det perfekta livet med allt vad det innebär ~ det är underbart! Ikväll ska jag återigen visualisera det jag vill attrahera in i mitt liv innan jag somnar ~man får sådana härliga drömmar då. Att vakna med ett leende på läpparna e inte fel nånstans =)



Men först ska Mr Snapp lära mig hur manifestation fungerar! Han ska lära mig tålamod...jag säger bara lycka till hehe

Jorda Mig

Alltså det är så himlans märkligt, jag har nämnt förut att jag lever genom mina översta chakran vilket innebär att jag lägger störst vikt vid andlighet, positiva tankar och att finna en mening med allt som sker. Men att jag samtidigt vet att jag borde jorda mig och att man ska ha balans mellan alla chakran. Jag vet detta! Jag har diskuterat detta med vänner och så nu när jag ska fokusera på att leva genom alla chakran och jorda mig...så...så...så har jag glömt bort allt vad det innebar.... Här har många varit tålmodiga med mig, kommit med förslag på hur jag ska jorda mig osv och hur tackar jag dem? Jo, genom att glömma bort.... FÖRLÅT!!!! Jag kan bara inte minnas hur jag skulle göra... Om Ni orkar upprepa Er får Ni så jättegärna lägga förslagen i kommentarerna här under - tack på förhand...å förlåt för att jag glömt återigen...


Nu till lite roligare saker än glömska. Jag har faktiskt gjort vissa framsteg oxå, kan Ni tänka Er? =)
Jag har alltid på tv, radio och helst ytterligare något som låter och väsnas men nu idag hade jag det helt tyst när jag pluggade. Även om jag till en början tyckte att tystnaden var tryckande insåg jag att det blev bättre och bättre, jag hörde fågelkvitter vilket gav mig vårkänslor. Å sen hörde jag en hund skälla utanför dörren, mina vovvar var i tryggt förvar men en hund hade tydligen slitit sig från hussens hand för att jaga in min stackars katt under verandan. Men jag fick tag i hundens koppel å lämnade tillbaka honom till ägaren ~ ja det var nog dagens största bedrift hehe



Åh, åh, åh jag har ju fått en till insikt juh!!! Jag måste bli mer social irl ~det hjälper inte att sitta en massa på nätet å konversera! Jag saknar ögonkontakt, gestikulerande och annat social interaktion. Kändes så skönt att komma till min älskade klasskompis (även om vi nästan bara diskuterade skola), MILJÖOMBYTE är underskattat! Likaså är missionären ~som vi kom underfund med på festen för nån månad sen hehe

~ Älska Er Själva Lite Mer Än Vanligt Idag ~

Mystiska Attraktionskriterier

Först å främst vill jag tacka Auranah för ordet ~Attraktionskriterier~ för jag tänkte å tänkte men kom inte på något passande ord... Som tur var loggade hon in som en räddande ängel å fann ett perfekt ord bara sådär med en gång =)

I vilket fall så kan jag inte åstadkomma några djupare funderingar, är inte helt återhämtad ännu, men jag kan alltid skriva om små skumma saker som jag tycker gör en man attraktiv... Det är lite märkligt att småsaker kan framkalla attraktion men så är det - å jag e säker på att Ni har Era egna små lustiga attraktionskriterier oxå ;)

Nr 1 ~ Långt hår!!! Vet inte om det beror på att mina andliga guider har långt, böljande hår eller om jag minns någon betydelsefull långhårig man från något tidigare liv men långt hår på en man är så vackert!  Kolla här:


Yummy  

 
  Not so yummy...


Ögongooodiiiis!!!     

  
   Inte så mycket ögongodis....

Nr 2 ~ Kilt! En skotsk man i kilt - oj oj oj. Varför är detta så himla intressant? Tidigare liv som påverkar igen kanske? Nyfikenhet? Har de verligen inga kalsonger på sig under kilten?? Hursomhelst ~ män i kilt och med skotsk dialekt gör mig alldeles knäsvag....




Say No More...

Friskare Tider

Nu e jag på bättringsvägen efter jobbig influensa ~ ska bara återhämta mig lite mer innan det kommer nya blogginlägg...
Har en maffig tenta att fixa och är en vecka efter i skolan....men vi ses relativt snart igen får vi hoppas ;)

Sockerbomb!

Ojojoj 75% av det som jag har ätit idag har varit onyttigheter innehållande choklad å socker... Men jag e glaaaaaaaaaad, så det får gå för idag ;)



Vet inte varför men jag har börjat hitta mer intressanta knappar på mitt msn-fönster, videosamtal & en ringknapp - mycket rooooligare nu å jag kommer knappt få någon telefonräkning hehe! Så alla vänner som ännu inte har msn - skutta genast iväg och hämta!!!

Har umgåtts med Adrienne å det är alltid positivt (hon gjorde en del av min läxa - me happy girlie) =)

Jag känner att vårkänslor börjar komma mer å mer, ljusare kvällar och jag känner mig fylld av energi och nästan lite rastlös - vet inte riktigt vad jag ska lägga min energi på. Ikväll får det bli att leta positiva affirmationer och att titta på Esther Hicks som kanaliserar Abraham.

Funderingar i morgonrocken över kaffekoppen!

Hej mina älskade Själsvänner!

Håller på med en uppgift för skolan, de pratar mycket om "uppfostran" i skola och hem. Å jag insåg hur jag skulle vilja vara som förälder men eftersom jag inte har den rollen kan jag inte vara objektiv antar jag, det blir säkert mycket mer komplicerat när man väl är där. Sedan vet jag inte om jag har tagit upp detta tidigare eftersom jag lätt glömmer bort det som har varit - jag lever i nuet och visualiserar framtiden, det som har varit ja det är bra eftersom vi har trevliga minnen och erfarenheter som har hjälpt oss bli de perfekta individer vi ALLA är. Det jag ville komma fram till är att jag ber om ursäkt om detta blir en upprepning av tidigare blogginlägg ;)



I boken som jag läser för min kurs tar man upp John B. Watsons(behaviorismens grundare) uttalande om att han kunde ta ett friskt barn och skapa detta barn till vad han ville. Han skulle kunna forma barnet till att bli en läkare eller jurist. Detta betvivlar jag inte ett dugg, det GÅR säkert att skapa en människa till en roll men till vilket pris? Att bryta ner en människa för att forma om henne så att hon glömmer sina egna innersta drömmar och mål, detta är väl knappast något som man vill uppnå? Jag håller med författaren till boken, att se på människan ur ett sådant perspektiv är cyniskt och överlägset. Men det fick mig att börja fundera, hur många föräldrar ställer inte liknande krav på sina barn? Om än omedvetet så förmedlar ofta föräldrar vad som uppskattas i utbildningsform, och vi människor är ju sådana att vi vill ha bekräftelse och genom det kanske vi hamnar på villovägar? Vi följer inte våra innersta drömmar utan vi blir påverkade att ta en annan väg för att uppnå bekräftelse och uppskattning från omgivningen. Säger inte att alla föräldrar är sådana eller att alla barn gör detta men jag tror att det är mer vanligt än ovanligt. Håller Ni med?



Men visst är det lite sorgligt? Att man inte uppmuntrar barn till att följa sina egna inre drömmar och bli en lycklig individ som är trygg och säker i sig själv. Men om man låter bli att sätta "realistiska gränser" för barnen tror Ni inte att de barnen skulle få en mycket mer positiv bild av livet och möjligheter och ta för sig mer? Och genom det nå "högre" än om de har fått inpräntat i sig att det finns realistiska mål. Om man inte skulle säga till barnet att: Du kan ju inte tro att du kommer bli en rockstjärna, det är så få som lyckas osv det är bättre att satsa på en utbildning som genererar välbetalda jobb. Ur förälderns synvinkel vill de det bästa för barnet, men är det bäst? Det ger dem väl en känsla av att de inte kan bli vad de vill. Ribban för mål att uppnå sänks, och de satsar inte så högt..de har blivit hämmade i sin naturliga fantasi och drömmar. Vi har börjat socialiseringsprocessen och snart har vi fått dem dit vi vill? Är det inte bättre att de får prova på alla möjligheter och inse genom egna erfarenheter vad som passar dem? Att få höra sen man är liten att du har möjligheten att bli precis vad du vill, det finns inga gränser, vill du bli dansande astronaut på månen - så fixar du det! Ja, jag överdrev men jag menar bara att det skulle gynna barnen mer, då får de känslan av att möjligheterna i världen är oändliga och det skulle ge en större aptit på livet och allt vad det har att erbjuda.



Vet inte om detta kan länkas till jantelagen - att man ska uppfostra barn till att inte tro att det är förmer än någon annan? Det är aldrig trevligt med människor som tror att de är bättre än andra men skulle det verkligen bli så om man uppmuntrade sina barn att jaga stjärnorna???

Visualisering

Jag har hoppat ner under mitt gröna täcke å fluffiga filt och det finns två avsnitt av time team i dvd.n som jag ännu inte har sett - ja Ni förstår ju min stora glädje ;)

Lyssnade lite på Dr Wayne Dyer förut och han sa något som jag tog till mig. Att vi innan vi somnar ska visualisera det liv som vi vill ha med allt vad det innebär, så det kan marineras i vårt undermedvetna medan vi sover, som han uttryckte det. Himla smart den där doktorn.

Så direkt efter åtmisntone ett time team avsnitt ska jag visualisera mig til sömns - hoppas Ni gör detsamma...

Sweet dreams!

Money, money, money...

Jag har samlat ihop en massa bra affirmationer för att få en blomstrande ekonomisk situation - å självklart delar jag med mig till Er =)



Wealth is a mindset.
Money is literally attracted to you or
repelled from you. It's all about how you think.

"I always have an abundance of money to meet all my needs."

·         Visualize and imagine yourself spending all the money you want as though you have it already.

·         Do not speak or think of the lack of money for a single second.

·         Be grateful for the money you have. Appreciate it as you touch it.

·         Make lists of all the things you will buy with an abundance of money.

·         Appreciate all the riches around you, including the riches of others. Look for wealth wherever you go, and appreciate it.

·         Be certain that money is coming to you.

·         Love yourself and know that you are deserving and worthy of an abundance of money

·         Always, always pay yourself first from your wage, then pay your creditors. (in that single act, you are telling the Universe that you are worthy and deserving of more)

·         Do whatever it takes to feel good. The emotions of joy and happiness are powerful money magnets. Be happy now!

Love yourself!

I am a money magnet and money comes to me effortlessly and easily.

I thank you for all the money you have given me and my friends.

Money comes to me effortlessly.
I love money.
I am wealthy now.
I am a powerful money magnet.
I am now open to receive.
Life is easy, I have an abundance of whatever I need.
This is a rich universe and there is plenty for all of us.
I now have surplus, all my needs are being met.
I have unlimited abundance.
I now give and receive freely.


I now live in a rich and loving universe.
Money comes to me easily and effortlessly.
I am always supplied with whatever I need.
I move forward with an expectancy of my greatest good.
I look for and receive a bountiful supply.
My greatest good is coming to me NOW.

I expect and receive the very best.
I accept good things into my life with gratitude.
I trust that everything comes at the perfect time and in the perfect way.
I am a special, unique person with much to offer the world.
I allow myself to play and enjoy life.
I bring love to everything I do.
I appreciate all that I have.
I always do my best.
I picture success for everyone.
I am succeeding!
I give myself permission to be and do what I want.
I value myself.
I allow myself to dream.
My dreams are coming true.
I am self-confident, loving and generous.
I’m open to my inner guidance.
I am happy, healthy, wealthy, healed and whole.
I have wealth in every area of my life.

Hoppas att Ni får användning av dessa affirmationer!

Må gott å tänk väl om dig själv och andra!

Söndagsenergier

Jag tycker att söndagsenergier är lite tråkiga, antagligen är det något som jag själv har skapat genom åren? Minnen med söndagar i bakfyllans tecken, och lite ångestkänsla över att man ska upp å jobba. Har ju inte haft något jobb som jag direkt skuttat till. Måste ändra på det, söndagar ska ju kännas härliga dom med ;)

Igår låg jag på soffan och kollade på tv.n, Zita låg vid mina fötter, Zimba under min arm och Leia sov på min höft - myyys! Isolde håller sig ju alltid på sin kant å Avalon var som vanligt ute å jagade säkert sin svans, nån råtta eller en annan katt... Älskar dessa varelser såååå mycket, de ger alltid villkorslös kärlek å mitt hjärta svämmar över med kärlek för dem!


Snart (jo, jättesnart!) e sommaren här å alla kan njuta av värme, doft av nyklippt gräsmatta å fika i solskenet.


Ibland när man tappar sin motivation å lust måste man sparka sig själv i rumpan för att komma igång, jag har märkt att det finns vissa saker som inspirerar mig (behöver ju inte betyda att det fungerar för Er men kanske?), dessa saker är:

* Att påminna sig om att tänka, säga eller skriva allt som vi är tacksamma för. Allt från att vi kan se alla vackra saker omkring oss i naturen till vårt underbara hem som fullkomligt sprakar av positiva, harmoniska och glädjefulla energier.

* Lyssna på hayhouse, antingen på showen som sänds just då eller leta i arkivet å låta intuitionen bestämma vad vi behöver lyssna på just nu.

* Träffa eller ring vänner som brukar inspirera oss eller som lyfter våra energier så vi kommer in på rätt spår igen.

* Leta i bokhyllan efter någon bok som känns rätt - det är antagligen budskap i den som vi behöver ha just nu.

Jag känner mig dragen till en liten rosa bok just nu, ska hämta den å slå upp en sida på måfå och se vad vi behöver ha för budskap idag.



Ur Alchemy of the Heart av Elizabeth Prophet: Den sida som jag slår upp handlar om att om vi ställer alltför hårda krav på oss själva innebär det att vi har orimliga krav på andra. Men när vi lever i harmoni med oss själva ser vi oxå omvärlden genom harmoniska ögon. När vi förlåter oss själva - har vi lättare att förlåta andra.

Det får avsluta detta inlägget för jag ska ut med mina voffsingar nu! Men vi ses säkert sen igen - take care.









Goooo Morron

Upp å hoppa mina små vänner! Det är ju söööndag, eller då kanske man vill sova ut? Hehe jag gillar att komma upp tidigt oavsett vilken dag det är - titta på solen som kommer upp över bergen och känna att jag får ta del av ljuset så mycket som möjligt istället för att sova bort den vackra solskendagen som jag tror detta blir. But hey, that's just meeeeeee ^^



I höstas så skaffade jag mig en en sådan lampa som ger samma effekt som ljuset vi får på sommaren, det var ganska dyr och innan jul gick den sönder. Skickade in den för lagning och har fortfarande inte fått den tillbaka - lite surt e det. Men nu e ju våren här så nu e det ju lite sak samma ^^

Igår var jag å Anna hos Adrienne, åt god mat å smaskiga godsaker å pratade en massa. Den sista timmen försökte vi skapa god stämning genom att berätta roliga saker vi hade varit med om...tyvärr blev dom få  - måste skapa mer glädje i mitt liv och en gladare stämning - skratta mera!


Jag har inte riktigt förstått detta med lagen om attraktion ännu tror jag, allt som vi vill ha i våra liv ska man fokusera på och glädjas åt  för då kommer det mer glädje in i ens liv. Men ska man då ägna en endaste tanke åt sådant som inte är positivt? Jag är av uppfattningen att man inte ska det, men är det rätt inställning? I filmen the secret säger dom att om man är i ett förhållande och irriterar sig på sin partner ska man släppa alla tankar på vad det är som är fel och bara tänka på de positiva aspekterna hos personen i fråga och genom detta kommer de irriterande dragen att blekna bort å försvinna. Låter vettigt! Men funkar det i praktiken? Någon som har provat? Å någon som har lyckats?

Puss å Kram å glöm inte att skratta en massa idag ;)

spirituellabella

Bloggen handlar om mitt liv med spirituella inslag. Att finna & bevara inre lugn & harmoni, strösslat med glädje, kärlek & skratt är enligt mig meningen med livet.

RSS 2.0