Lejonet och Gudinnan

Idag känner jag mig så dragen till olika bilder som kommer i min väg - som vanligt så tror jag att det finns något budskap bakom dem ;)

Lejon

Du äger ett stort hjärta och just det är din sanna styrka. Kom ihåg - att ha ett öppet hjärta - det är ett modigt hjärta. Var stolt över vem du är. Låt världen ta del av din begåvning och din visdom. Din gåva är att tala till världen och världen lyssnar till dig.

"Världen tillhör mig och ser mig när jag ryter men även när jag spinner", sa lejonet till mig. "Det beror på att jag vet vem jag är, jag är stolt över mig själv. Jag har insett att jag är betydelsefull. Eftersom jag har insett det så har också omvärlden insett det och då lyssnar de till mig. Jag får all den uppmärksamhet som jag behöver." Orden gick rätt in i mitt hjärta. Vad skönt att inte behöva ryta och ta i för att få uppmärksamhet, det räcker ju med att bara vara mig själv.

 


Det känns som om denna bilden ska föreställa fruktbarhetens gudinna - men vem av dem? Artemis? Astarte som även benämns som Ishtar? Freja? Känns mest som Astarte va? Eller vad känner Ni in?

Message From Astarte/Ishtar

"Allow me the pleasure and honor of draping you in this robe of light, darling. I'm at your service, and know that this doesn't diminish my ability to perform humble service. I know that the noblest of professions is to shine beams of light to cast away shadows and to illuminate the highest of Divine wisdom. Make no mistake about it: I'm here to ease and eliminate pain, suffering, and sorrow through my protective stance."

"Allow me to shield you with my barriers of light that only allow love to come shining through, and filter out negativity in all forms. A positive new day shines for you, as you are draped in my robe of loving light. Drink it in, Dear One. Quench your thirsty soul away from all fear."

Invocation

Burn a white candle and stare at the flame, or stare at any light source as you speak to Astarte/Ishtar. This is an especially effective invocation if you've just experienced a negative situation and wish to shake off its effects:

"Divine Ishtar, I stand in the midst of pure light with you now. Thank you for draping me in this light  and showering me with the energy of love. I thirst for this love, so please quench me now. Wash away all effects of fear, and unleash me from others fearful thoughts completely. Release me, release me, release me. Intervene with the others involved in this situation and rinse away any remaining ill feelings. I'm now free, and everyone involved is free as well. This is the truth. Thank you, Ishtar."



Lite lustigt är det att jag ramlade på de två första bilderna på FB å Leva I Ljuset å de tilltalade mig så och sedan när jag har skrivit färdigt så letar jag efter en bild av Ishtar och här har vi Gudinnan med ett lejon...
Ja, synkronicitet är spännande =)

Sedan råkade jag kolla på klockan och den var 13:33  - så ytterligare ett budskap skulle tydligen fram innan jag var klar med inlägget ;)

333
You are completely surrounded, protected, loved and guided by the benevolent ascended masters.



Angel Numbers

Det finns många sätt att få vägledning på. Man kan använda oracle cards (Doreen Virtues är mina personliga favoriter), djur vi möter har budskap till oss och också om vi lägger märke till olika nummer kombinationer. Men den allra bästa vägledningen måste vara att lyssna inåt till vår själs röst/inre jag/högre jag/intuition  - vad vi än vill kalla det. Men ibland är det svårt att höra den inre rösten...

Inatt drömde jag tex om min lilla katt - kattens budskap har jag tagit upp i min blogg tidigare men generellt betyder katten att man ska älska sig själv och sätta sig själv främst. Jag känner att det detta är ett bra budskap till mig just nu - jag behöver fokusera på mig själv och göra saker som gör mig glad & harmonisk. Är Ni sugna på boken finns den här!



Sedan så loggar jag in på facebook, jag har 7 notifications och klockan är 7:07 - 777 har budskapet: Du är definitivt på rätt väg på alla områden i ditt liv. Fortsätt vara balanserad och spirituellt medveten så att du kan fortsätta på denna upplysta väg. Denna bok med numrens betydelse är också skriven av Doreeen Virtue och du hittar den här!



Dagens datum upppmuntrar till: "You are frequently called upon to act as Earth Angels in response to another's prayers." Denna almanacka finns här!



Jag ska dra några kort nu som kommer att ge budskap som alla som läser detta inlägget behöver höra:

Travel - An upcoming trip proves to be life-changing in positive ways.

Love Life - The basis of your question involves your romantic life, which is now changing for the better.

Summer - Everything that you're asking for becomes yours in the summertime.

 

Nu ska Bellsan ta tag i skolgrejer & att fixa lite i mitt hem - hyacinterna doftar ljuvligt & jag är så förväntansfull på denna dagen, alla positiva överraskningar som kommer till mig idag gör mig så glad =)

 

All Is Well


Rådjur

Den mycket trevliga "insnubblerskan" är tillbaka och undrar vad rådjuren har för budskap till oss. Här kommer det =)

Du kan skapa skönhet i ditt liv. Din gåva är att använda dig av kärleken vid alla tillfällen. Här gäller det att använda sig av medicinen - kärleken - till att hela eller skapa det du önskar. Kom ihåg - kärleken botar allt - negativa tankar, rädslor, dålig hälsa, dåliga relationer m.m



Hoppas det är bra vägledning & lycka till med allt!
Varma kramar!

Follow Your Bliss

Hur översätter man det egentligen? Följ din salighet/lycka? Mycket låter bättre på engelska än svenska ;)

Jag uppmuntrar Er till att gå ut och jaga efter regnbågar, stjärnor och rosa fluffiga moln - follow your bliss! Vad gör Dig lycklig just idag?


Så nu är mina adventsljusstakar redan uppe, jag har röda sidenband om gardinerna och tomtenissar å snögubbar i varje vrå - jag stormtrivs! Det är mysfaktor här hemma och i mitt hjärta och jag vill inte byta bort mitt liv för någonting annat här i världen!

Ta hand om varandra & tänk positiva tankar om Era liv - strössla med julförväntan och Ni har en underbar tid framför Er =)

 



Tid & Rum

Jag förstår inte hur tiden kan gå så fort som den gör... Det säger bara swosch så är den borta! Vilket gör att vi måste vara ännu mer uppmärksamma på att leva i nuet och uppskatta allt som sker omkring oss i varje ögonblick.



Att vara tacksam för även sådant som kan tyckas vara "tråkigt" som tex att städa, tvätta och betala räkningar. Men det finns en positiv aspekt med det - vi kan vara tacksamma för att vi har ett hem som vi kan städa, att vi har kläder som vi kan tvätta och att vi har pengar så att vi kan betala våra räkningar.

Jag vill ge Er alla ett stort leende idag & be Er att föra det vidare till alla Ni möter idag på Er väg!

Novembermys!

Jag har införskaffat mig rosa hyacinter minsann! Åååå jag längtar så tills de börjar slå ut och dofta underbar juuuul i mitt hem =)

 

Kusin flyttar in till helgen å Ni vet ju vad det innebär - julpyyyyynt å adventsljusstakar =) Fast jag väntar lite med att pynta granarna tills en stund innan jul så att det finns lite mer mysfaktor att skapa innan den magiska julaftonen kommer å berikar våra liv!

Älskar Er så mycket!!!

 

 

 

Energiförändring

Varför behöver man vara så trög innan man förstår? Många gånger har jag blivit förkyld och tvingats att ligga och vila i soffan för jag inte orkar annat, men när jag väl har vilat så "swisch" mår jag bättre. Jag har insett att jag måste vila mera, innan man blir sjuk - i förebyggande syfte lixom. Kroppen fungerar ju så att om man inte tar sig tid att vila så måste den ju bli sjuk för att få sin vilja igenom.



Men igår låg jag hela dagen i soffan och upprepade tyst för mig själv vad jag är tacksam för och idag mår jag mycket bättre - även om jag inte är på topp så kommer jag nog att bli alldeles frisk å fräsch imorgon efter ytterligare en dag av vila i soffan - livet är såååå underbart =)

Har börjat dagen med en kopp kaffe och Celtic Womans julskiva - ååå jag blir skuttig & bubblande glad i hela mitt inre väsen!

 

Jag är fortfarande helt "amazed" att vi kan påverka vårt välmående så otroligt mycket med våra tankar - men vilken otrolig gåva det är! Men det är svårt att inse det när man är uppe i "samhälleskarusellen" - plugga, jobba & prestera! Jag är så otroligt tacksam över att jag har min spirituella inriktning som genererar att jag har hittat nycklar till glädje, välmående och entusiasm!

 

Nattens Upplevelser

Vaknade vid ett tiden inatt och hade drömt en sååå märklig dröm. Jag och flera andra (som jag inte minns vem de var) gick nedför en gata i ett villaområde och det var sommar. Runt hörnet kommer ett gäng med små hundar springande. Dom försvinner snabbt och efter det så kommer det ett gäng med större hundar och en gris!!! Ja, en stoooor griiiis! De letar antagligen efter småhundarna men de tar istället sikte mot oss. De är inte glada och verkar hotfulla. Jag tänker att - hallå det e bara några hundar å en gris - de ska väl gå att skrämma bort dem? Så jag viftar till grisen i ansiktet med min väska. Bad move... Helt plötsligt jagas jag av grisen och en av de andra hundarna (en onormalt stor Hamilton Stövare). Jag hoppar upp på ett vingligt staket och hunden biter mig i handen!

Helt plötsligt har jag tydligen kommit ifrån djuren som vill mig illa och befinner mig i ett väldigt tjusigt hem, jag ska någonstans och har med mig Zimba. Jag frågar hur jag kommer därifrån och de säger att det bara e att ta rutschkanan.... Ooookeeej....??? Går genom dörren och eftersom huset är byggt på en kulle så ska man åka rutschkana ner.... Det är bara det att rutschkanan är byggt som de där färgglada genomskinliga tillbehören som man kan köpa till hamstrar med massa tunnlar å andra pryttlar, fast givetvis i människostorlek. Jag tar Zimba i knäet och swischar ner för rutschkanan och ser hamstrar springa runt under oss.

Här vaknar jag med ett ryck! Tycker drömmen är så onormalt konstig så jag tar fram mobilen å skriver ned dessa stödord för att inte glömma dem till morgonen - Jagad gris, biten av hund, å rutschkana över hamstep. Men jag minns att det var hamster och inte hamstep i alla fall!

Skrattar åt det hela nu men jag var skiträdd när jag vaknade inatt ska Ni veta ;)

Så nu kommer det roliga då - vad har alla dessa djur att säga mig? Drömde ju för ett tag sen om hästar som ville bita mig i skinkan... Nu ska vi se vad djurboken säger om att bli biten av en hund...

Hund - Släpp in vänskapen i ditt liv och låt ditt hjärta tala. Öppna ditt hjärta för omvärlden. Din gåva är att ha goda relationer med omvärlden. Hundallergi eller rädsla för hundar (jag var väldigt rädd inatt iaf) - rädsla för att någon ska komma dig inpå livet, rädsla för vänskap, rädsla för att öppna hjärtat - omvärlden hotar dig. Nya människor ter sig hotfulla m.m.

Hmmm, märkligt...jag brukar väl inte ha svårt för att öppna mitt hjärta eller känna mig hotad av omvärlden?

 

Gris - Det finns alltid möjligheter. Din gåva är att vara vid gott mod. Grisarna visade mig att ibland är det till hjälp att hämta information ur drömmar. Ofta hjälpte det mig att bara sova på saken. Morgonen därpå visste jag precis vad jag skulle göra/mådde jag bättre. För dig handlar det om att inte ge upp nu - du är nära en lösning.

Okidoki - då är det bara att vänta tålmodigt på denna spektakulära lösning då =)

 

Hamster - Skapa tid och utrymme till att ta hand om dig själv. Din gåva är att se till att du mår bra. Här handlar det om att släppa alla måsten och bara se till dig själv. Först när du mår bra och är i balans kan du fortsätta att skapa å arbeta. Med andra ord - placera ditt eget välbefinnande före alla måsten.

Så klockrent! Tack hamstern =)

 

Jul Juuuuuul Strålande Juuuuul

Det var väldans vad jag var pratsjuk idag då....& detta trots obefintligt intag av kaffe med koffein. Kanske är sanningen att jag försöker undkomma pluggandet? Svar: Ja!

Men hursomhelst nu är jag här å kan likaväl skriva ned mina tankar.

Tanke 1 - Det är svårt att skriva med en hand eftersom min andra hand håller en liten Ängla-Kissemiss som ligger i mitt knä, jag har fått en katt som älskar att ligga på rygg å bli kliad på magen - amazing!

Tanke 2 - Om man har på sig en fransig sjal kan man sysselsätta katten i knät så mycket att man kan använda båda händer till att skriva med - gäller att vara smart ;)

Tanke 3 - Nu måste det väl vara dags att börja ladda hem köpa julskivor i massor & lyssna på dagarna i ända?

Tanke 4 - Min kära kusin flyttar hit i mitten av november och genom det så kommer det ju vara lite upp å ner här å då kan man likväl börja julpynta samtidigt? Ååååå jag lääängtar så efter att få packa upp alla mina julpyntslådor, sätta stakar i alla fönster och att pynta båda granarna - me lööööööve christmas!!!

Tanke 5 - Inser att det nu bör vara dags att sms:a "naughty" julrim till Adrienne - min dag är nu fullbokad! Rim till Adrienne, kattklappande, läsa en 100-sidig rapport om "vuxnas lärande", fredagsstäda & Harry Potter-maraton ikväll! Livet är allt bra underbart för snart e det juuuuuuuuuuuul =)

Love, Light & Laughter







Lillan-Artemis

Denna lilla kissekatten hittade jag ute, ensam, kall, jamandes, hungrig å utan halsband. Satte upp lappar men ingen har hört av sig. Har nu officiellt adopterat pyret. Till vardags kallas hon för "Lillan" men hennes riktiga namn är Artemis. Nedan följer ljuvliga bilder av Lillan-Artemis =)

 

 


Besserwisser & Kärlek

En sak som jag har funderat väldigt mycket över är detta med att det som vi stör oss på hos andra är saker som vi inte vill se hos oss själva. Alltså varje människa har alla personlighetsdrag till viss del men på olika nivåer. men om vi tar lilla mig som exempel - jag har väldigt svårt för "besserwissrar". De som alltid anser sig ha rätt och som absolut inte kan se saker å ting ur andras synvinklar.

Självklart ser jag inte mig själv som en besserwisser - men sen är det alltid svårast att se sig själv. Kanske tillhör jag besserwisser-skaran jag med? Känns inte bra nånstans men när jag rannsakar mig själv så kan det nog stämma...

Tex i skolan där de alltid tjatar om vikten av vetenskapligt tänkande/studier/forskning - jag ser ju ner på dem i smyg. Jag måste anpassa mig efter deras töntiga mallar för att bli godkänd men bakom deras ryggar skrattar jag åt deras desperata försök att finna ...åååå hittar inte det svenska ordet....det får duga med det engelska ordet - "consistency" bland människors beteende (och alla andra aspekter av vår värld för den delen). Ska det vara så svårt att förstå att man inte kan lägga en och samma mall över hela människosläktet? Vi är alla olika - men det är ju det som är bra! I en grupp och tillsammans blir vi starka genom att vi kompletterar varandra med olika egenskaper. Visst kan vi finna generella mönster som kan passa in på en majoritet men frågan är varför det är så viktigt att finna dessa generella mönster? Blir vi tryggare? Får vi en klarare bild av verkligheten? Alla skapar ju sin egen verklighet utifrån våra individuella erfarenheter så två personer kan aldrig uppleva världen exakt likadant.

Summan av kardemumman blir i vilket fall att jag nog är lite besserwisser själv.../skäms

Oavsett vad jag är och vilka egenskaper jag har så finns det en mening med att jag har dem! Jag behöver dessa egenskaper för att nå mitt livsmål i detta livet. Så jag är tacksam över att jag är jag och att Ni är Ni (inkulderat alla "beserwissrar" hehe)



Vi bör nog alla överlag se på våra medmänniskor med lite "snällare ögon". Varför kritisera å fokusera på deras negativa karaktärsdrag? Ju mer fokus som läggs på det ju mer kommer vi att få se av dessa sidor. Därför röstar jag i egenskap av en Spirituell Bella att all fokus ska läggas på positiva egenskaper hos dem vi möter - strössla mer komplimanger runt oss (som givetvis ska vara äkta) och hjälpa de människor som vi möter att må lite bättre!

Så idag vill jag tacka för att just Du är Du - alla dina egenskaper gör Dig till en fantastisk människa och jag respekterar dig djupt. Du kompletterar resten av världen perfekt och du befinner dig precis där du bör vara för att samla erfarenheter som tar dig närmare ditt livssyfte. Jag känner oändligt mycket kärlek för Er alla. Du är unik och Du har en speciell plats i mitt hjärta.

Så vad säger Ni? Ska vi ta & sprida ännu mera kärlek i världen idag?





Inspiration & Glädjeämnen

Jag förstår inte att det ska vara så svårt att bara följa med Universums flöde, varför vill man alltid vara med å kontrollera och genom det blockera sin egen process?

Jag vet vad jag vill ha i mitt liv och så länge som mitt fokus ligger på det jag VILL HA istället för att lägga energi på det som jag INTE VILL HA - så kommer jag att attrahera det när tiden är rätt. Det är bara att överlämna all oro, jag behöver bara fokusera på lugn & harmoni.

 

Men jag funderar ändå titt som tätt över vad mitt livssyfte är, vart i världen ska jag vända mig nu? Vilka val ska jag göra i syftet att komma närmare min livsväg? Varje gång måste jag påpeka för mig själv att jag ska släppa alla funderingar och bara vara säker på att om jag gör mina val utifrån mitt hjärta så kommer jag att hamna precis där jag ska vara - är det inte underbart så säg? ;)

 

Tidigare har jag kommit över litteratur med en "new age-inriktning" angående att vi själva väljer precis hur vi vill att våra liv ska vara genom visualisering, manifestation och lagen om attraktion. Men nu snubblar jag över samma budskap inom kurslitteraturen i skolan - hoppsan! Eftersom jag inte tror på slumpen inser jag att detta innehåller ett väldigt viktigt budskap. Vi är alla ansvariga för vårt eget liv och vårt eget välbefinnande! Sedan är det ju självklart upp till oss själva att även hitta de "verktyg", lärare och vänner som kommer att vara stöd & hjälp för oss att hitta rätt här i livet.

Jag är så tacksam för att jag har hittat Er! Ni gör mitt liv så mycket härligare! Tack!

Nu ska jag ta och inspireras av mina favoritflickor - Gilmore Girls ;)

Vad har Ni gjort för något inspirerande idag?

Go Morron Gooo Moooorron

Vilken alldeles ljuvlig & underbar dag vi har idag!



Hörde något intressant på Hayhouseradio - Abraham Hicks pratade om att lägga sig på "rätt vibration" för att attrahera det välmåendet som man vill ha i sitt liv.

När man är lite nere & känner sig allmänt deppig så har jag alltid utgått ifrån att proppa sig själv full med positiva affirmationer, räkna upp så många saker som man bara kan komma på att man är tacksam för och lyssna på musik som får en att känna sig glaaaaaaaaaaad! Alternatitvt brukar jag umgås med vänner och promenera mig lyckligare.



I vilket fall så pratade Abraham Hicks om att ibland blir steget för långt, man mår dåligt och sedan siktar man på att nå toppen - att på en liten stund gå ifrån deppighet till att må fantastiskt bra. Hicks sa att man får ta det lite lugnare och dela upp det i mindre steg. Insåg då att jag alltid har velat hoppa från deppighet till euforiskt lyckorus helst på fem sekunder å det kanske inte alltid är möjligt?

Hursomhelst är dagens affirmation: Jag gör alltid mitt bästa i alla situationer!

spirituellabella

Bloggen handlar om mitt liv med spirituella inslag. Att finna & bevara inre lugn & harmoni, strösslat med glädje, kärlek & skratt är enligt mig meningen med livet.

RSS 2.0