Rose

De senaste dagarna har jag varit insvept i någon energi som jag inte riktigt kan förklara. Det handlar inte om min egen energi eller sinnestämning utan det är något externt. Energins essens liknar vårkänslor men eftersom dessa känslor försvinner när andra människor är närvarande tror jag att jag har fått en ny gajd att samarbete med som tonar ned sig när jag interagerar med andra. Vissa aspekter känner jag igen. Är det min egen Twin Flame jag förnimmer? 


Det är som att känna mitt perfekta jag. Under bra dagar har ett uns av denna personligheten skinit igenom, men aldrig har den lyst i sin klarhet. Kanske finns den där under lager på lager av "smuts"? Smuts som utgörs av andras idealbilder som präglat mig? Socialisationsprocessen maskineri, massmedias projektioner och närståendes tyckande?

Det är svårt att förklara hur denna energi känns men jag ska göra ett försök.

Fågelsång. Sprudlande. Entusiastisk. Kärleksfull. Som att vända ansiktet mot solen. Glädjeskutt. Lätt hjärta. Bekymmersfri. Inspirerande. Feminin. Blommig. Grön med stänk av rosa. Frihet. Förväntan. Lyckorus. Kärleksbubbel. Vågskvalp. Soluppgång. Sen sommarkväll med tung kaprifoldoft. Ivrig.




Tills jag kommit underfund med vem som förmedlar denna energi till mig kommer jag att kalla fenomenet - Rose.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

spirituellabella

Bloggen handlar om mitt liv med spirituella inslag. Att finna & bevara inre lugn & harmoni, strösslat med glädje, kärlek & skratt är enligt mig meningen med livet.

RSS 2.0