Skicka uppiggande energier hitåt tack!

Har skrivit klart min hemtenta för denna delkursen - hoppas att jag blir godkänd, känner att det är lite mycket nu så jag lägger ribban relativt lågt. Nu är det bara 2 delkurser och två hemtentor kvar innan pedagogik b är färdig i alla fall. Då är det bara kandidatuppsatsen kvar å sen e jag fääärdig för att börja jobba med något roligt & givande! Yay för fil.kand i pedagogik - fast jag är sugen på att läsa psykologi b och c med... Vill även läsa sexologi de två kommande somrarna oxå... Ja vi får väl se vad jag blir när jag bli "stor"...

Måste åka till Linköping för att närvara vid en föreläsning i Adoptionskunskapen den 4 december, känns lite tråkigt att antingen åka dit kvällen före å sova på hotell eller att åka supertidigt på morgonen för att vara på föreläsning mellan 9-16 å sen åka hela vägen hem... Tyvärr finns inte kursen att läsa någon annanstans så jag måste hitta en bra lösning. Men det brukar ju alltid dyka upp något som känns bra å meningsfullt.


När jag var å hälsade på Adrienne häromdagen spelade hon en låt som gjorde att jag nästan började gråta - fråga mig inte varför! Nog för att jag är känslig men detta var väl ändå att ta i ;) Kolla vad ni tycker!

Jag känner mig lite trött å hängig, måste nog ta en vitaminkur och peppa mig själv med positiva affirmationer! Egentligen skulle jag behöva lite semester - Adrienne kanske vill hänga med på en weekend till Skottland?

Nu har jag landat i soffan och stoppat Gilmor Girls i dvd:n - viiiila står på schemat!

Dagens budskap är att se ALLA människor med kärleksfulla ögon - love, light & laughter!


Oktoberstankar

Det har varit rörigt i mitt huvud den sista tiden - mycket med jobb å skola å sånt. Livsfrågor oxå för den delen - men jag tror att det viktigaste är att fokusera på att prioritera just nu. Ta en sak i taget - börja, gå igenom processen och avsluta. Så är den saken ur världen - sen är det bara att sätta igång med nästa projekt. Så det blir nog pedagogiken först, sedan uppgiften i adoptionskursen och efter det tar jag tag i att inventera mitt liv ;)

Vad sänder jag ut för budskap just nu? Kaos i tanke bildar kaos i livet. Likadant bildar kaos i hemmet kaos i tanken... Mycket att tänka på blir det...å så var karusellen i hjärnkontoret igång igen hehe

Ibland är det lite jobbigt att vara under Merkurius inflytande - men jag har ju valt att födas den tiden på året som gav mig mitt horoskop - så någon mening med det är det. Finns alltid en mening även om vi har svårt att se den ibland!

Nya energier är ändå på gång runt mig å jag är förväntansfull angående vart de tar mig! Till något bra å positivt såklart men i vilken riktning? Nu var det väl säkerligen den där livsläxan med tålamod skulle komma in...att det ska vara så svårt att lära sig det? helst skulle det ha hänt igår ju ;)

Ha en underbar lördag mina älskade vänner!

Torsdag?

För det första förstår jag inte hur tiden kan gå så fort? Det säger bara tjoffs så är det helg alldeles strax - märkligt!

För det andra är det oktobersmarknad på lördag - och även om jag brukar gå dit å shoppa roliga saker med Adrienne så känns det inte som om jag ska dit i år. Blir nog hemma! Eller hälsar på Adrienne en sväng, dricker koffeinfritt kaffe å har djupa diskussioner =)

För det tredje så är det helt otroligt vad Colette Baron-Reids nya "oracle cards"- wisdom of the hidden realms - stämmer - man kan dra ett kort varje dag på hennes sida å de är alltid klockrena!

Idag har jag varit frusen, men har legat på soffan under filtar, varit glad över alla mina ljuslyktor och skrattat åt time out - det lyfte mig! Värme å skratt gör mig alltid lika glad =)



Horoskop

Hittade en sida som jag inte besökt på evigheter men som är väldans rolig! Man kan läsa både sitt kinesiska och västerländska horoskop plus att de kombineras! Skrattade högt när jag läste vissa delar - är detta verkligen jag?



Du kommer inte att hitta många Getter som springer omkring lösa. Getter behöver andra människor. Alla Getter har behov av både sällskap och styrande krafter. Tvillingen är det livliga tecknet: pigg, flyktig, ombytlig. Sätt ihop dessa två. Osjälvständighet och ombytlighet. Som att vara en skrattande, knubbig bebis som letar efter omväxling från sina trista föräldrar och hoppar in i armarna på nästan vem som helst som går förbi hennes vagn på gatan.

Tja, nog e jag sällskapsjuk alltid men denna liknelse vet jag inte om jag vill ta till mig hehe

Get/Tvillingen är: en eldfluga som flyger omkring i andras liv av en nyck; en trött pessimist som talar nedsättande om och inte kommer överens med världen i stort; eller kanske han är den evigt besvikna kritikern vars längtan efter perfektion (i andra, naturligtvis) får honom att släppa ifrån sig kommentarer som om de vore rosenblad. Get/Tvillingen är lite av allt detta.


Men jag som jobbar på att vara positiv! En trött pessimist? Nej - det kommer jag aldrig att erkänna att jag är ;)

Det fnns värre påstående om mig än de där men jag tycker inte vi lägger nån energi på det! Bättre att ni skuttar dit och kollar in Era egna fel å brister istället för att gotta Er åt mina ;)

Något som kändes positivt var dock detta:

Geten röner stor respekt för sitt blyga och timida sätt och för sitt sinne för humor, men framför allt hyllas hon i rollen som fredsängel. Det finns inget fientligt drag hos Geten och när hon någon gång uppträder aggressivt är det bara om hon kan återställa fred, harmoni och balans. Skulle du trots allt stöta på en rasande Get, kan du vara övertygad om att hennes ilska riktar sig mot någon orättvisa. Varhelst det är fråga om en konflikt, vare sig den utspelar sig ute i den stora vida världen eller hemma i den egna lugna vrån, är Geten snabb att reagera på den. I livets stora spel, som vi alla deltar i, ser Geten sin roll som domarens, och hon avskyr falskspelare. Hon är med andra ord något av ett världssamvete.

Att likna en fredsängel gillar jag - mer sånt =)



Strösslar magiska, positiva och kärleksfulla energier över Er alla!





Nattens Dröm


På den sista tiden har jag haft många drömmar - vissa är helt befängda medan andra är av trevligare karaktär! Nu ska jag inte gå in mer på de som varit utan fokusera på det som jag drömde om inatt!

Jag hade en lägenhet i stan och av någon anledning så skulle mitt jobb flytta in hos mig... Jag skulle alltså bo och jobba samtidigt. Det var filmer högt å lågt och kunderna strosade runt i mitt hem - kändes sådär... Min chef sa till mig att jag kunde väl vara hygglig å hyra ut mina privata filmer - han syftade på mina Gilmore Girls säsonger! Jag gillade inte alls idén men han fick som han ville...jag opponerade mig endast genom att muttra lågt...

Frågan är ju hur man ska tolka denna drömmen... Tar jag med mig jobbet hem? Alltså nej det vill jag inte påstå, jag har direkt inget ansvar för människor i mitt jobb - de får väl se vilka filmer de vill lixom...

Handlar det om att jag är för snäll? Sätter jag inte tillräckliga gränser? Låter jag folk köra över mig? Hmm, kanske kan det vara så, fast att jag inte upplever det som det. Fast å andra sidan är det alltid svårast att tolka sig själv och sitt eget beteende. Att analysera andra människor däremot e lättare...

Jag får nog inventera mig själv lite till angående detta.. Om Ni inte har några andra förslag på hur man kan tolka drömmen?





Höstmorgon!

Idag är en magisk dag! Jag känner det i hela mitt väsen! Jag vet inte vad som är i görningen men något bra är det helt klart! Frosten omfamnar naturen och jag hör och ser löven som faller av träden - prasslandet förmedlar naturens sinnesro.

 

Jag önskar Er alla underbara naturupplevelser tills vi ses igen!

Dagens Affirmation:

Jag är så innerligt glad och tacksam för mitt underbara liv

och för att allt är i perfekt gudomlig ordning!

 



Söndagsmorgon

Har inte söndagar väldigt lugna, harmoniska och härliga energier? Jag tycker att det känns helt underbart! Fast å andra sidan så känns ju varje dag, varje minut och sekund helt underbar. Att leva i nuet känns helt otroligt bra! Att njuta av varje liten kaffedroppe, att hänföras av naturens alla höstfärger och att glädjas åt varje liten solstråle som når oss.

 

Jag kunde till och med glädjas åt mitt jobb häromdagen - jag har kommit på ett knep för hur man kan skutta på jobbet! Man tar ett kuvert och skriver "Pengar till Kay Pollaks Föredrag" och sen så går man och fokuserar på det man längtar efter och tjoffs så går dagen på jobbet så mycket bättre =) Någon klok människa sa till mig en gång att om man är trött på sitt jobb och vill vidare så hjälper  det inte att gå i sina "uttråkade" energier och ständigt gnälla över hur mycket man avskyr sitt jobb. Man får istället förklara för Universum att jag är jätteglad för tiden som jag har fått med detta jobbet men jag är nu redo att gå vidare. Samtidigt som man håller sina energier höga & positiva. Så det skulle inte förvåna mig om det snart dyker upp ett nytt jobb för mig nu när jag har hittat knepet med att glädjas över mitt arbete =)



Idag känner jag starkt för att gå ut och fota i naturen även om solen inte lyser just nu - den kanske börjar skina senare? Jag tänker inte tappa hoppet! Vad ska Ni göra idag för att glädja Er själ & kreativitet?

Love, Light & Laughter!

spirituellabella

Bloggen handlar om mitt liv med spirituella inslag. Att finna & bevara inre lugn & harmoni, strösslat med glädje, kärlek & skratt är enligt mig meningen med livet.

RSS 2.0