Happy New Year

Nu är det dags att inventera 2009 & tacka för alla underbara människor man mött under året, alla fantastiska upplevelser och alla häpnadsväckande insikter som man har fått.

Måste ta med årets obligatoriska utmärkelser såklart!

Sötnosen 2009 är Lillan

 

Största Förändringen 2009 - Att Emma Flyttade In Här Hos Mig

 

Det som jag inte uppskattade tillräckligt 2009 - Snö På Julafton

 

Det som har gett mest myskänsla 2009 - Levande Ljus

 

Längsta Resan 2009 - Hamnade I Östersund

 

Bästa Festen 2009 - Midsommar


 

Nu måste jag iväg och sysselsätta mig med annat! Ses nästa år älskade vänner!

 

Ta hand om Er & jag önskar Er alla ett riktigt gott nytt år

 


 

 

 

 

 

Fjärde Advent

Jag sitter i köket med tända ljus och lyssnar på julmusik å njuter av livet. Att se snön utanför fönstret gör mig glad långt in i själen. Min gosekatt försöker förstå sig på hur man får tag i muspekaren på skärmen - hon är så söt!

 

Önskar Er alla en helt otroligt underbar söndag fylld med julinspiration & lycka


 

 

 

Fantastisk Vinterdag

Denna dagen är ju helt fantastiskt underbar - min värld är täckt i glittrig snö, solen lyser och himlen är blå. Det är magi i luften. Jag älskar mitt liv och alla underbara människor och djur som sprider glädje till mig. Att man kan vara så här otroligt tacksam för livets gåvor - att befinna sig i det ständiga lyckoruset är underskattat!

 

Hann med en stund i telefonen med kära Adrienne - hon lyfter mig alltid högt. Vi pratade som vanligt om Abraham Hicks kanaliseringarna och hur mycket vi själva påverkar vårt liv och framtid. Att känna lycka, harmoni och kärlek här och nu försäkrar oss en underbar & vacker framtid - och det vill vi väl alla ha? Att fånga nuets magi är också underskattat.

 

* Allt är perfekt här och nu.

 

* Jag sprider oändligt mycket ljus, kärlek och healing vart jag än vänder mig och mottar tacksamt det trefaldigt tillbaka.

 

* Jag befinner mig i ett ständigt lyckorus & njuter av varje sekund av mitt liv.

 

*Genom att fokusera på det som jag vill ha i mitt liv attraherar jag också detta.

 

Attraktionslagen är fascinerande!


Jag läste några blad ur Esther & Jerry Hicks bok Attraktionslagen igår innan jag lallade iväg till drömlandet. En sak fastnade mer än det andra och jag måste bara ta med det i min blogg, jag har nämnt det förut men det tål att upprepas!

 

"Den största gåvan som du kan ge någon annan är gåvan att förvänta dig att han eller hon ska nå framgång. Det finns lika många olika världar som det finns förnimmare, väsen eller individer. Ni är inte här för att skapa en värld där alla är lika, där alla vill ha och får samma sak. Ni är här för att vara det ni vill vara, medan ni tillåter andra att vara det de vill vara."


Tänkvärt - don't you think?!


Önskar Er alla en magisk dag fylld med glittriga positiva energier, möten och händelser!

Attityd & Nakenhet

Slår upp en bok ur kurslitteraturen och börjar läsa - vad är det första som möter mig? Jo, att vardagsliv är tråkigt och förknippas med måsten och rutiner. Människor längtar efter helgen, det är då man "lever ut" och mår bra. Är verkligheten sådan för de flesta människor? Eller har det socialpsykologiska perspektivet fel uppfattning om människosläktet?



Jag kan inte förlika mig med detta tänket - om det beror på att jag har en helt annan livsinställning än människor överlag eller om det beror på att jag jobbar och pluggar oavsett vilken veckodag det är vet jag inte... Men jag gillar vardagen - det är ju där man befinner sig största delen av sitt liv. Älskar man inte sitt vardagsliv så måste livet bli oerhört jobbigt emellanåt?



Men eftersom det är viktigt att älska varje sekund av sitt liv så är det oerhört betydelsefullt att ha ett jobb man trivs med, arbetskamrater som förgyller våra liv och ett vardagsliv som vi är mer än nöjda med. Å hur får vi det? Allt börjar med oss själva!

Vi kan inte förändra andra människor men vi kan förändra vår egen inställning till vår omgivning och de personer som befinner sig i vår närmsta sfär. Vi ser helt enkelt det vi vill se. Om vi letar efter fel, problem och negativa aspekter så kommer vi att hitta mängder av detta som bekräftar vår inställning. Om vi istället förväntar oss bra saker av de som är runt oss och letar efter positiva överraskningar så kommer människor & livet att leva upp till dessa förväntningar. Ja, vi människor är märkliga men underbara varelser - jag vill se underbara människor och de finns överallt i mitt liv. Vilket jag är innerligt tacksam över!

Inställning och attityd är alltså A och O för ett hälsosamt liv på alla plan!





Från det ena till det andra - det är något skumt med denna delkursens litteratur. Kursen handlar om fostran och socialisationsprocessen och jag har ju redan visat Er framsidan på en av böckerna. Nu ska Ni får se en annan boks framsida - jag anar ett tema...

Eller så är det bara jag som ser vad jag vill se? Nakna människor hehe

 

Narcissistisk?

Tidig morgon - 08:08 - relativt tidigt i alla fall hehe

Det var inte jättelätt att lämna det varma täcket för att gå upp idag - men jag gjorde det till slut! Egentligen var min tanke att gå upp vid 6-tiden och gå en lång promenad, men det blev ändrade planer ;)

Min morgon har hittills bestått av nysningar, kaffedrickande och facebook - en helt vanlig morgon med andra ord...

Lyssnade på Hayhouse och Lisa Williams show och hon berättade om hur många som får vägledning genom hennes blogg. Hon menade att det vi känner oss dragna till att läsa också innehåller ett budskap till oss. Jag kikade in på hennes blogg och ja, jag känner mig också träffad. Det handlar om att vi inte kan göra andra genuint glada om de inte vill vara lyckliga. Önskan om att vara lycklig måste komma inifrån varje individ. Jag måste ta ett steg tillbaka och inte försöka få alla runt mig glada - bättre att lägga fokus på mig själv och min egen lycka. 



Samtidigt som jag läser detta berättar Doreen Virtue om narcissistisk personlighet och att man aldrig kan göra dem nöjda. De får en att tro att det är deras omgivning som behöver förändras för att de ska bli lyckliga och man kan bli intrasslad i massa obehagliga beteendemönster om man inte är vaksam. Men jag tror inte att jag har någon i min närhet som jag skulle benämna som narcissistisk så det budskapet kanske inte var till mig utan till någon annan som läser min blogg?

 

Detta är faktiskt inte mitt fel men alltså, hallå eller hahahaha - jag bildgooglade på lycka och det dök upp en himla rolig bild. Det blir bara en massa hintar om att jag skulle vara insnöad på ett visst ämne så jag lägger inte upp bilden - Ni får hitta den själva!

 

Love You All

 

Till Min Älskade Vän

Du underbara själssyster som alltid finns där för mig. Du som sprider ljus, glädje å skratt i mitt liv. Du som alltid pratar om att jag bör bära rött. Nu ska jag glädja dig. Jag lyssnar på vad du säger. Även om du inte tror det. Är du stolt över mig nu? =)


 

 

Åååå duuuu - den gamla vanliga miiiiig e tillbaka! Visst har du saknat henne liiite? Telefonkonferens ikväll?

Vilken Underbar Dag

Alla dagar e underbara dagar men denna dagen e speciellt underbar! Varför? Jo, jag har nämligen hittat min bubblighet igen!!! Detta är en stor grej för mig - jag är en entusiastisk, glad å sprudlig flicka men på sistone har den sidan av mig mattats av. Anledningarna till det kan vara många som tex:

* att det e typ konstant mörkt under vintertiden
* ett hus utan massa människor & rörelse
* mycket i skolan...osv...

Oavsett orsaken så är det sååå skönt att jag har hittat den igen, jag är lycklig inuti och jag känner mig bubblig å glaaaaad! Emma har kommit hem från Stockholm och det gör huset mer levande - som tur är så passar vi så jäkla bra ihop!

* Emma lagar mat å jag diskar.
* Emma är med på galna upptåg!
* Emma lånar mer än gärna ut sina tofflor när jag har tappat bort mina
(jo, det går att tappa bort tofflor i även ett litet hus...)
* Emma får inte plats i mina tofflor när hon har tappat bort sina ;)
* Vi möts i hallen pga av missförstånd - båda med galen uppsyn å skrattar i en kvart åt oss själva


Detta är saker som inte sker med vemsomhelst - jag är lyckligt lottad att ha fått en sån underbar kusin till sambo =)

I just Löööve her!!!

Sen så hände en annan kul grej, jag börjar titta närmare på min kurslitteratur för sista delkursen, kändes ju inte så roligt från början men så såg jag nåt himla intressant på bokens framsida - bedöm själva!!!
(Längst ner i hörnet *hint hint*)






Decembermys!

Har bäddat ner mig i soffan, tänt ljus och myser i min magiska julgrans aura - det är verkligen myyyyys här hemma. Ger mig sinnesro för en stund, trots halsont och "tjock" känsla i huvudet.



En nära vän förklarade för mig hur viktigt det är att känna lycka, harmoni och glädje över ens liv precis som det är idag - då hamnar vi på rätt vibration och attraherar ännu mer bra/goda saker till oss. Det är så sant - men jag är en expert på att glömma bort det från & till...jag har ju en släng av otålighet i min själ och lever ofta i framtiden istället för i nuet. Men jag jobbar på det - övar varje dag på att vara lyckligast här & nu, vad jag än gör, var jag än är och hur jag än mår. Mitt liv är perfekt och jag är lycklig, entusiastisk och full med glädje - so be it!

Så lyssnar jag på Abraham Hicks och det är ungefär samma sak de talar om - att vi aldrig kan förlita oss på andra för att vi ska må bra. När vi mår bra, är lyckliga och i kontakt med vårt sanna jag så irriterar vi oss inte lika mycket på våra nära & kära. Kanske är det dags att jag börjar ta lite mer ansvar för mitt eget välmående?

 

Önskar Er alla en helt fantastisk dag, fylld med positiva överraskningar, glittrande tankar och rosenkantade drömmar!




spirituellabella

Bloggen handlar om mitt liv med spirituella inslag. Att finna & bevara inre lugn & harmoni, strösslat med glädje, kärlek & skratt är enligt mig meningen med livet.

RSS 2.0