Screw Nyårslöften!!!

Alltså jag tror inte riktigt att jag gillar nyårslöften... Man ska lova sig själv en massa å om man inte klarar av det så blir man besviken på sig själv. Å hur  mycket gott för det med sig? Absolut ingentingen... Vi ska ju älska oss själva och jobba på att bli en människa som vi verkligen gillar, bryta mönster som inte gynnar oss & framhäva personlighetsdrag som vi uppskattar. Så jag säger: BOJKOTTA NYÅRSLÖFTEN!!!

Har kommit på en mycket bättre idé, vi inför NYÅRSFÖRVÄNTNINGAR! Att skriva ned vad vi förväntar oss & hoppas sker under 2009. Jag kommer att ta med stora som små förväntningar & önskningar och sen så gömmer vi detta i jullådorna och till nästa jul får vi se vad som gick i uppfyllelse :)


Mina Nyårsförväntningar

  • Jag förväntar mig att det kommer gå superlätt att läsa psykologi b & c
  • Jag tror att jag kommer igång med mitt företag & att min rörelse kommer blomstra
  • Jag kommer att hjälpa många människor med att hitta sitt inre lugn & harmoni
  • Jag förväntar mig någon sorts utmärkelse -  typ Årets Solstråle hehe
  • Jag kommer sluta röka!
  • Jag tror att 2009 blir mitt bästa år hittills =)
  • Jag ska ta en stund varje morgon & visualisera den perfekta dagen, så att jag kan känna glädje & förvänta mig positiva händelser av varje stund i mitt liv


Jag önskar Er alla ett underbart nyår med massa av positiva förväntningar å glädje!! Puss PÅ Er Alla Sötnosar, Solstrålar & Sweetiepies!

Feng Shui

Gav mig själv två böcker om Feng Shui i julklapp, jag har inte hunnit läsa så mycket ännu men jag har lärt mig att mitt uttal alltid har varit fel. Det heter inte feng shuuiiii utan feng schuuuuu. Kan vara bra att veta ^^

Har kommit så långt så att jag vet att "penga-hörnet" i varje rum ska vara städat och iordning och gärna ha en skål med mynt där. Eller växter eftersom ekonomin ska blomstra. Det var lätt att hitta hörnen för tydligen är det alltid vänstra bakre hörnet om du står i ett rum med ryggen mot dörröppningen. Man skulle även hålla koll på det sydostliga hörnet. I det sistnämnda hörnet har jag ett diskställ oftast fylld med disk...kan inte vara bra för min ekonomi hehe

I vilket fall som helst så stod det i boken att om man inte riktigt trivs med sitt liv så kan man flytta om 27 saker i sitt hem så kommer energin att ändras =) Det som var mest jobbigt att läsa vara att man ska ha ordning i garderober å liknande...för kaos därinne sprider sig genom hela huset... Attans!!! Det blir en rejäl kommande vårstädning med organisation & ordning å reda som tema...


Vintermörkret

Jag har upptäckt att jag tycker det är jobbigt med höst & vintermörkret. Har aldrig känt att det har varit något problem andra år men nu så bara jag längtar innerligt efter ljusa långa dagar. Det kommer bli så sköööönt med solen som flödar in genom sovrumsfönstret kl 6 på morgonen.  När jag valde vilket rum som skulle bli sovrum i huset vi köpte utgick jag faktiskt ifrån att jag ville vakna av ljuset när solen går upp. Rent estetiskt så skulle ett annat rum passa bättre för sovrum men det viktigaste är ändå att jag & min själ känner harmoni - skit i estetik hehe


Jag vet att jag borde njuta av nuet och att alla årstider har sin charm... jag får försöka glömma bort min längtan efter första kaffet ute i vårsolen, varma sommardagar fyllda med glädje och de underbara dagar man spenderar på stranden. Universum tycker ju om tacksamma människor och det ligger mycket i gamla ordspråk som broderades på bonader som hängde över kökssofforna - Sörj ej det du saknar, utan gläds åt det du har. Ju mer vi är tacksamma för det som finns i våra liv desto mer att vara lycklig över kommer till oss. En väldigt bra universell lag tycker jag =)




En annan liten hemlighet som jag kan dela med mig av är ju hur vi ska få önskningar att slå in. Eftersom allt vi tänker och säger är kraftfulla manifestationer räcker det inte med att säga: Jag önskar mig det där jobbet. Hur intensivt du än tänker detta tolkar Universum det som att du vill önska dig det där jobbet och låter dig fortsätta med ditt önskande eftersom det är det som du uttrycker att du vill. Om du verkligen vill ha ett speciellt jobb eller vad det nu än må vara, ska du tacka för det jobbet som om det redan vore ditt. Känn lyckan inombords när du kommer att skutta glatt till ditt jobb och tillfredsställelsen med att få syssla med något du verkligen drömt om. Visualisera så mycket du kan angående det du vill ha och försöka känna de positiva känslorna som du skulle uppleva när din önskan slog in. Känn dem här och nu och du kommer få det du vill snabbare än du anar. Visst är det svårt i början innan man kommer in i "det rätta" tänket men övning ger färdighet =)

http://www.thesecret.tv/

Frostade fönster & Julstämning

Inte nog med att Adrienne gav mig julklappar, jag fick också en förtrollad sprayflaska.


Frost på burk typ hehe

Såhär fint blev resultatet =)




Och imorse så var det så kallt så att man nästan kunde tro att isen på fönstren var äkta. Termometern visade 13 grader *yikes*


Men jag undrar om det kan stämma...den e nog lite söndrig? I vilket fall var det kallt som i en snögubbes arsle och jag vidtog genast åtgärder

Ljus i massor


Men insåg att jag eldat upp de flesta så mormor förbarmade sig över mig å gav mig några fler - so what att de inte matchar...det e värmen jag vill åt ^^


Å vilken söt mormor jag har, e så glad över denna söta gumma som älskar mig som jag är - eller gör hon det? Nja, det hade nog vart bättre om jag varit lite mer kristen å traditionsbunden - julpynta i slutet av november borde vara förbjudet enligt henne hehe


Men nu är det ju så att man inte kan ändra sin personlighet för att andra ska tycka om en, jag är som jag är å de som gillar mig vill jag också ha omkring mig, alla de andra som tycker att jag borde vara mer som de är kan skutta till skogen och stanna där ett tag medan de mediterar sittandes på en mossig stubbe. Varför mossig undrar ni? Meeeeeen hallå? Det är ju en mer magisk stubbe om den är mossig, förstår ni väl. *suck* dessa ospirituella människor som inte förstår sig på magi ;)


Under meditationen kan de komma till insikt om att alla sorters personligheter behövs här på jorden och att försöka förändra andra till att vara en avbild av dem själva är endast egoistiskt å genomsyrat av fåfänga så till den milda grad att det blir korkat =) Älskar er alla oavsett om du är spirituell eller vanlig människa!

Underbara Julklappar Med Tanke Bakom

Fick julklappar av Adrienne....å jag som blir som ett barn när jag får paket - lyckan bubblar i magen hehe



Jag fick en älvig barnbok, den första gåvan hittills som ska hjälpa mig att manifestera framtida barn in i mitt liv. Adrienne är en pärla. Min pärla - rör helst inte ;)

Magiska ÄlvÄngel-sockor med trollspön - när jag använder dessa kommer allt jag tänker & visualiserar bli manifesterat snabbare än jag kan säga "visualierings & manifestations-sockar" 

Kaffemuggar som avbilder starka & självsäkra kvinnor - det är en bra affirmation när man dricker morgonkaffet =)


Inspiration för goda vegetariska munsbitar. Perfect gift!!!

 

Magisk Morgon

Kall vintermorgon, vackra färger på himlen, solen skiner igenom molnen och får det frostiga gräset att gnistra, magin ligger i luften. Detta är en helt underbar morgon! Har insett att jag borde bli bättre på att ta en stund varje morgon å visualisera den perfekta dagen, med allt som jag vill att den ska innehålla. Det är kanske något att ta med på "nyårslöftes-listan"?



Hälsade på underbara Adrienne, mumsade på goda saker & filade på bönen om beskydd för att försöka uppnå perfektion. Adrienne hade fått en insikt om att böner blir starkare när de rimmar tex:

Lovely God Presence, I AM in me,

Hear me now I do decree:

Bring to pass each blessing for which I call

Upon the Holy Christ Self of each and all!

Let violet fire of Freedom roll

Round the world to make all whole

Saturate the earth and its people, too,

With increasing Christ-radiance shining through!

I AM this action from God above

Sustained by the hand of heaven's love,

Transmuting the causes of discord here,

Removing the cores so that none do fear.

I AM, I AM, I AM

The full power of Freedom's love

Raising all earth to heaven above

Violet fire now blazing bright

In living beauty is God's own light

Which right now and forever

Sets the world, myself, and all life

Eternally free in Ascended Master perfection!

Almighty I AM! Almighty I AM! Almighty I AM!



Så vi började sätta ihop en manifestationsbön, den kommer bli super när den är färdig. Vi är ett bra team jag & Adrienne, hade varit vilse utan henne. I somras var vi hos ett medium och vi frågade om våra tidigare liv tillsammans & vi hade ett liv i Grekland där vi båda var män & väldigt nära vänner.


Snackar lite om det på msn nu. Ett kort utdrag:


Rainbow eyes(R) säger:

Vi måste avsluta vår bön med "so be it"

Rainbow eyes(R) säger:

Försegla!

http://www.tsl.org/

The Secret

Den grundläggande hemligheten är egentligen inte så hemlig, det är bara inte så många människor som hittills har insett hur mycket våra tankar påverkar våra liv. Lagen om attraktion handlar om att alla våra tankar och allt vi säger ligger på en energinivå där det drar till sig situationer på samma energinivå. Har man en pessimistisk syn på livet drar man till sig situationer som bekräftar att det är rätt att vara pessimist för det händer bara dåliga saker i mitt liv. Är man däremot optimist å förväntar sig glada överraskningar av livet sker detta.

http://paranormal.se/topic/positivt_tankande.html



När vi får veta att vi kan ändra vårt liv endast genom att tänka annorlunda kommer hundratals fler dörrar öppna sig för oss som vi kanske inte har sett tidigare?




spirituellabella

Bloggen handlar om mitt liv med spirituella inslag. Att finna & bevara inre lugn & harmoni, strösslat med glädje, kärlek & skratt är enligt mig meningen med livet.

RSS 2.0