Seriöst - Hur Tråkigt Kan Det Bli???

Tredje dagen utan ciggaretter - det har känts helt ok tills nu! Inte nog med att man ska skriva en krånglig c-uppsats nu ska man OPPONERA på någon annans... Trodde ju såklart att alla väljer att skriva om ett roligt ämne... Ack vad jag bedrog mig... För detta som jag läser nu är så tråkigt så jag håller på att trilla av stolen. Alla mina receptorer i hjärnan gapar och skriker efter CIGARETT (precis som i reklamen för nikotintuggummin på tv:n) och min hjärna/kropp tror att jag klarar av denna tristess så mycket bättre med en cigg melan mina fingrar.

Denna någon som har skrivit uppsatsen måste ju tycka att ämnet är kul - men att människor kan vara så här olika är ju så otroligt fascinerande och FRUSTRERANDE! Jag är uttråkad och omotiverad att kommentera - hur ska jag kunna ge konstruktiv kritik på något som får en att somna efter 3 rader???

Men kan jag bryta mitt icke-rökande pga en tråkig människas uppsats? En cigg skulle iaf lugna ner ilskan som bubblar i mitt inre och som just nu riktas mot den egentligen oskyldiga uppsatsskrivarens torrhet och trista skrivaranda. Jag förstår ju inte själv hur någon skulle tycka att min uppsats är tråkig. Ska nog lägga upp den här någon dag och så får Ni ge respons på rolighetsfaktorn - skulle vara mycket intressant. Skulle dåligt betyg ges så får Ni givetvis smisk ;)

Argh! Argh! Argh! Argh! Argh! Argh! Argh! Argh! Argh! Argh! Argh! Argh! Argh! Argh! Argh!

Vägledning

Jag tror att vi blir vägledda av guider som befinner sig i andra dimensioner eller om vi ska kalla det" på andra sidan". Ibland kan dessa vägledningar vara väldigt subtila.

Jag försöker få grepp om varför jag fungerar som jag gör. Jag känner mig stressad ofta och jag vet att jag behöver ta det lugnt och vila men när jag får chansen att göra ingenting och bara njuta blir jag rastlös i hela kroppen. Jag behöver sysselsätta mig med något, oavsett om det är att organisera i garderober, städa (det finns ju alltid något som behövs snyggas till) eller att hälsa på någon och knycka till sig lite kaffe... Detta är inte hållbart, jag måste vila på riktigt någon gång.

Så idag efter städningen skulle jag gå ut och kratta äpplen och klippa gräset, men så kom regnet och jag fick gå in. Väl inne känner jag mig lite "darrig i benen" och antar att jag måste sätta mig lite. Hamnar framför datorn och självklart facebook. Som tur är så har jag många spirituella vänner och någon har länkat en kvinna som kanaliserar en indian med namnet White Cloud.

Jag börjar kolla på klippet och inser att det är saknaden av spirituella inslag i mitt liv som gör mig rastlös. Jag bejakar inte min själs önskan om att leva mer andligt än vad jag gör för tillfället. Jag har gått upp alldeles för mycket i samhällets karusell. Men nu har jag kommit till insikt och ska börja med förändringar genast!

Så mina darriga ben vägledde mig alltså till svar på min fundering....

Jag ska helt enkelt leva som jag lär <3



Sommaren Borta???

Jag vet inte vad som hände... Helt plötsligt är det svart ute på kvällen, det blåser kallt och jag har fått plocka fram min ljusterapilampa... Jag tror jag missade sommaren...jag hann inte njuta av den i alla fall. Lite besviken är jag! Men det är bara några månader kvar tills jag får njuta av våren igen. Påminner mig själv om att det är tänka positivt som gäller... Inget annat!!!



Jag har ju åtminstone skrivit klart min kandidatuppsats och skickat in den! Å snart får jag min examen som beteendevetare och fil.kand i pedagogik ~ det är ju yaaaay! Men jag ska plugga psykologi b nu i höst och hittar jag inget passande jobb blir det väl till att ta en fil.kand i psykologi med... Sen är jag nog färdig med studier för ett tag. Fast det e klart att det finns alltid plats för att klämma in en kvällskurs i något spännande ämne ;)



Jag vaknade till strålande solsken men nu har solen gömt sig bakom massa moln, jag får nog helt enkelt ta tag i lite klädrensning idag. Organisera så mitt hem sprider lugn & ro enligt Feng Shuins alla konster och regler.

Namasté

spirituellabella

Bloggen handlar om mitt liv med spirituella inslag. Att finna & bevara inre lugn & harmoni, strösslat med glädje, kärlek & skratt är enligt mig meningen med livet.

RSS 2.0