Stal En Sak Av Auranah...

...en liten lista. Men jag ändrade såklart svaren dårå ;)


  • 1. Vad heter du? Jessie
  • 2. Ett ord på fyra bokstäver: Love
  • 3. Flicknamn: Lorelei
  • 4. Pojknamn: Lancelot
  • 5. Yrke: Livscoach
  • 6. Färg: Rosa
  • 7. Klädesplagg: Magisk, böljande älvklänning
  • 8. Mat: Vegetariskt
  • 9. Sak i badrummet: Kattlåda
  • 10. Plats/stad: Björkås Stenar
  • 11. En orsak att vara sen: Dålig Hårdag
  • 12. Något man skriker: Avalon! Kom hit!
  • 13. Film: Avalons Dimmor
  • 14. Något man dricker: Imsdal
  • 15. Band: Secret Garden
  • 16. Djur: Vovve
  • 17. Gatunamn: Skogsvägen
  • 18. Bil: Låter Brum Bruuum
  • 19. Sång: Sleepsong
  • 20. Aktivitet med mer än en deltagare: Tantra

Å å å jag glömde en sak...

...detta är en underbaaaaaaaar dag å vi är fulla av glädje och förväntan över de underbara saker som idag kommer ske! Hoppa å skutta! Andas djupt å njut av livet ~ för våra liv är perfekta på alla sätt och vis =)

Tacksamhet, tacksamhet, tacksamhet!


Glastonbury, Synkronicitet & Magdalena

Hej Älskade Vänner!

Nu vet jag vad jag vill göra i sommar. Jag vill åka till Glastonbury/Avalon, allra helst vill jag vara där över midsommar, man kan inte hitta mycket som är mer magiskt än det! Men frågan är hur min ekonomi ställer sig till det? Förhoppningsvis strösslar Universum extra mycket pengar över mig från och med nu så jag får möjligheten att åka dit.







Jag hoppas innerligt att jag kommer få en massa underbara insikter och upplevelser när jag kommer dit. Slöjan mellan Avalon och Glastonbury måste vara tunn på midsommar...

Kolla in läget i Glastonbury nu =)

Jag har börjat fundera mer på detta med synkronicitet...

Enligt Wikipedia:

Synkronicitet är ett annat ord för synbart meningsfulla sammanträffanden men som saknar orsaksmässigt samband. Ett exempel på detta kan vara att man tänker att det var länge sedan man träffade en person och som av en slump stöter man på precis denna person i nästa gathörn.

För att betraktas som synkronicitet skall händelserna vara besläktade som koncept och chansen att de skulle inträffa tillsammans genom ren slump verka vara mycket liten.


Jag undrar om vi inte får väldigt mycket vägledning från våra guider genom synkronicitet, men saken är väl att vi inte är tillräckligt "öppna" för att se det? Vi har för mycket "jordliga" saker som tar upp vår tid å tankar såsom jobb vi inte trivs med å andra saker som vi MÅSTE ta hand om.

Prioriteringen blir ofta alldeles bakvänd - för mig i alla fall. Jag måste bara fixa det, å jag måste bara ordna det - sen ska jag slappna av och meditera, gå i naturen eller njuta av en magisk bok. Om jag hade lagt energi på det som jag istället skjuter upp tror jag att alla måste och fixanden skulle gå mycket lättare. Men jag är samhällsskadad som alla andra hehe

Huset måste ju målas om i år för annars anser nog grannarna att jag är lat om jag istället använder tiden för att resa istället... jag skäms över mig själv för det sista uttalandet!!! Fy på mig - vad är viktigast? Mitt välbefinnande eller vad grannar tycker? Svaret är så självklart! Jag andas djupt och skärper till mig - Glastonbury here I come =)

Fast jag försöker verkligen att ändra på det! Å jag är åtminstone bra på en sak, är solen framme slänger jag alla måsten åt sidan och njuter av värmen och solskenet som flödar genom alla mina chakran som renar å balanserar dem. Jag läser böcker som jag VILLläsa för att utveckla mig själv eller för att nå större andliga insikter.  Så jag röstar på meeeeeeer soooooool!



Senaste boken som jag läste berörde mig på ett djupare plan, den handlade om det heliga feminina, synkronicitet och budskap från våra andliga vägledare. Boken är inte rätt för alla men för mig så det bara "plopp" (det är ljudet när saker å ting faller på plats serru..) Jag är helt förälskad i den och om den känns rätt och "tinglar" till i dig så är det bara att beställa den omedelbart bums =)

The Magdalene Awakening

Love, Light & Laughter

Ärkeängel Metatron

~Everything comes to me in the perfect timing and in the perfect way ~


Jag har inte hunnit med att blogga på sistone... Tiden säger swosch!

En liten lustig sak som skedde var att jag två nätter i rad vaknade vid 4-tiden. Jag känner att jag har haft lite problem i solar plexus chakrat och när jag vaknade på natten drog jag kort från "Archangel Oracle Cards". Kortet som dök upp var från Metatron och att jag skulle be honom om hjälp för att balansera mina chakran med heliga geometriska figurer. Å vad jag är tacksam för sådana budskap. Tack, tack, tack!



Det roliga med detta är att jag nu när jag letade efter en bild av Metatron på nätet insåg att han redan sitter på mitt kylskåp för att jag för nån månad sen skrev ut en bild utan att reflektera över vem det var som hamnade på kylskåpet. Synkronicitet? Åh Yes =)


Hoppas jag snart kommer tillbaka med lite inlägg ~ still love you all =)

Groda!

Go morron, Gooo Moorrooooon *sjunger lite*

Vilken härlig underbar dag som vi alla har vaknat till ~ denna måste vi ta väl hand om! Så vi attraherar många många fler underbara dagar =) Tacksamhet, tacksamhet, tacksamhet!

Sitter i mitt hemtrevliga kök och ljuset flödar in genom fönstren, Isolde nanar på sin favoritstol å snarkar i vanlig ordning hehe

Ska plugga en hel del idag och sen om jag får tid över blir det att fixa å dona i butiken ~har ju tänkt att öppna på söndag (11-16 om någon vill komma å hälsa på =))

Igår kväll på hundpromenaden höll jag på att trampa på en groda, lite rädd blev jag. Zimba blev dock ännu räddare, han tyckte det var otäckt när grodan hoppade iväg. Efter den incidenten nosade han försiktigt på allt som kom i vår väg ifall om att detta tinget skulle börja hoppa oxå, han e rolig den lille lurvtussen.

Men nu var det grodans budskap jag skulle fokusera på!



Grodan säger:

Gläds åt allt det goda i livet, bejaka livets glädjeämnen. Uttryck din glädje och du gläder andra. Livets höjdpunkt är nu!  Din gåva är att känna glädje och meningsfullhet.

Åååååå me likey!!! Skutta av glädje & njut av livets alla underbara gåvor ~ ja det låter heeeeeelt perfekt!
Ni är väl med mig å ägnar Er åt samma sak idag va? =)
Puss på Er Underbara Ljusvarelser!

spirituellabella

Bloggen handlar om mitt liv med spirituella inslag. Att finna & bevara inre lugn & harmoni, strösslat med glädje, kärlek & skratt är enligt mig meningen med livet.

RSS 2.0