Lördag är silver men söndag är guld.

Å vad jag älskar tidiga mornar när alla i familjen sover utom jag. Då jag kan ta en kaffe och fundera över livets alla spörsmål i lugn & ro. Tända ljus, rökelse och myskänslor. Jag kommer fram till att livet är fantastiskt och att jag bara blir lyckligare och lyckligare ju äldre jag blir. Känns ju som en god framtidsprognos. Jädrar vad jag kommer skratta och må bra när jag är åttio bast.
 
 
Min lycka kan ju även bestå i att vi fått ett underbart tillskott i familjen, en energisk liten skorpion/drake. Japp, jag har fullt upp heeeela dagarna.
 
 
Någon förlossningsberättelse kommer dock ej att dyka upp här på bloggen. Den var jobbig och smärtsam och raka motsatsen till den fluffiga rosaskimrande bubbla med lavendeldoft som jag VILL leva i.
 
Jag fyndade på den lokala loppisen igår. Två underbara prydnadstallrikar med ryskt ursprung. Är de inte magiska så säg? De pryder nu min matsalsvägg.
 
 
 
Trodde att det skulle bli en regning dag så att jag skulle kunna hålla mig inomhus med gott samvete. Men nu spricker molntäcket upp och det verkar bli en greja-i-trädgården-dag. Ha en underbar söndag så hörs vi snart.
 
Kärlek.
 
 
 
 

I'm baaaack.

Hujeda mig vad länge sedan det var jag bloggade sist. Jag ber om ursäkt till min trogna följare som enligt statistiken är 1 person hahahaha

Tur som sjutton att jag inte är ute efter att bli en framgångsrik och berömd bloggerska, då hade man kunnat säga att planerna hade gått i stöpet.

Hursomhelst - dags för uppdateringar. Vad har hänt sedan sist?

Det största och viktigaste är väl att jag har varit gravid och sedan blivit mamma.

 
 
Här kommer bild på mitt alldeles egna underverk.
 
 
Allt annat som har skett hamnar liksom i skymundan för denna otroliga själ som valt oss som föräldrar. Jag känner mig ärad och tacksam över förtroendet.
 
Men om vi ska prata om annat så har jag avslutat mina studier och jobbat lite inom området jag utbildat mig till. Bästa jobberfarenheten hittills. Jag fick inspirera, entuiasmera och interagera med underbara människor som för tillfället var arbetslösa. Om de visste vilken plats i mitt hjärta de har. Jag tror dock jag lärde mig mer än vad de gjorde, oj vad jag utvecklades.
 
Jag har även fått en ny förebild och favoritinspiratör - Olof Röhlander.
 
Nu måste jag göra mig och sonen iordning inför tiomånaders kontrollen på BVC. Men nu hörs vi snart. Jag lovar.
 
Lööööv, piiiis änd anderstanding!

spirituellabella

Bloggen handlar om mitt liv med spirituella inslag. Att finna & bevara inre lugn & harmoni, strösslat med glädje, kärlek & skratt är enligt mig meningen med livet.

RSS 2.0