Vivid Dreams

Mina livliga drömmar fortsätter, natt efter natt... Gillar att få något att analysera!

Senaste synkroniciteten var att jag drömde en...låt oss kalla den för en mysdröm...om en av Caries pojkvänner (John Corbett) i Sex and the City. Sedan så slängde jag på en film som har stått i min filmhylla länge (Om Ödet Får Bestämma) och där samma skådespelare var med! Tror att meningen var att jag verkligen skulle ta åt mig viktiga budskap i filmen. Att förlita sig på att ödet alltid styr en på rätt väg. Och att jag behöver hålla vissa känslor levande hos mig för att attrahera det som jag vill ha - jag gillar insikter i alla former & färger!

John Corbett

 

Livet rullar på i snabb takt! Kandidatuppsats i pedagogik är något att bita i men jag litar på att jag behöver ha denna erfarenhet. Märker de stora förändringarna som skulle infinna sig i mitt liv och de kommer alla att bringa positivitet, harmoni och lycka. I am sure!

 

Ikväll ska jag ägna mig åt trevligt sällskap och underbar film! Adrienne, Emma å jag ska njuta av Avatar! Har för övrigt planerat eventuell flytt till Pandora ~ någon som vill hänga på?

 

 

Love I Massor Till Alla Ni Underbara Ljusa Själar!

 

 

 

 

 

 


555

Vaknade 5.55 imorse - gick upp en sväng men somnade sedan om. Nu kikade jag in min lilla bok å inser att jag måste hålla mina tankar om livet så höga & positiva som det någonsin går!

555 ~ Huges changes are rumbling throughout your entire life! To keep these changes on the highest possible course, be sure to keep your thoughts positive and stay centered in prayer and affirmations.


Jag gillar förändringar bara det är positiva sådana ~ då händer det lite i ens liv som puttar bort rutin & slentrian.

 

Jag tror att det får bli att lyssna på lite Abraham Hicks & sedan en mysfilm innan jag ska börja jobba ~ Life Is So Good

 

Tack alla underbara människor som förgyller mitt liv ~ Ni vet vem Ni är

 

 

 

spirituellabella

Bloggen handlar om mitt liv med spirituella inslag. Att finna & bevara inre lugn & harmoni, strösslat med glädje, kärlek & skratt är enligt mig meningen med livet.

RSS 2.0