Beltane

Nu är det dags att fira sommarens början och njuta av all grönska, fågelsång och värme.

 

Firandet av jordens fruktbarhet, livskraft och fertilitet och kärlek manifesteras i mitt hem av att Lill-Katten är dräktig och kommer få små söta kattungar inom en snar framtid. Jag är tacksam att det inte är mig det handlar om och det kommer inte att genomföras några fertilitetsceremonier här minsann!

 

Jag ska bara njuta av denna underbara tid och vara lycklig & glad! Läser om Doreens Virtues bok - Healing With The Faeries - och ska väcka glömd kunskap. Att komma i kontakt med naturen, naturväsen och bli en mer balanserad människa står som nr 1 på min prioriteringslista!

 


Ta hand om varandra!

<3 Love, Light & Laughter <3

Svanar - Tillägnat Cissi

Knölsvanens budskap genom Solöga lyder:

Att utmärka sig är bra. Att tillåta dig att vara speciell och utvald, är även det bra. Genom att vara just så unik som du är, visar du vägen förmånga. Sång/din röst - det är din gåva.



Sångsvanens budskap genom Solöga lyder:

Känn efter vad du vill. Din gåva är att ha betänketid. Känn efter vad du vill göra med ditt liv. Skynda inte på dina beslut utan ta all den tid du behöver. Låt det du känner inom dig själv vara grunden för dina val. Tips: Var för dig själv när du ska välja eftersom du lätt påverkas av andra.



Svanens budskap genom Solöga lyder:

Sången /musiken är din medicin. Din gåva är inspiration. Här handlar det om att använda dig av sång/musik som ett medel för att må bra/vidareutveckla dig själv.

spirituellabella

Bloggen handlar om mitt liv med spirituella inslag. Att finna & bevara inre lugn & harmoni, strösslat med glädje, kärlek & skratt är enligt mig meningen med livet.

RSS 2.0